SA NJIMA NEMA ŠALE: Pet znakova Zodijaka nemaju smisla za humor

Ako ikada doživite da vam prijatelj na šalu odgovori prodornim pogledom i ozbiljnom analizom, verovatno imate posla s jednim od horoskopskih znakova koje ćemo sada spomenuti. Naime, pet horoskopskih znakova, čini se, pate od ozbiljnog nedostatka smisla za humor.

Bik

Bikovi su poznati po tome da su temeljni i čvrsto ukorenjeni u stvarnosti. Njihov ozbiljan stav često ih sprečava u tome da shvate nijanse ironije ili sarkazma. Humor? Za njih je to strani pojam. To je posebno istinito kada se šale zbijaju na njihov račun.

Devica

Device su poznate po tome što su orijentisane prema detaljima. One često sve shvataju vrlo ozbiljno, uključujući šale koje bi većina ljudi shvatila olako. Devica će, umesto da se nasmeje na vašu šalu, verovatno da provede nekoliko minuta analizirajući njenu logiku. Ako se našalite na račun Device, očekujte filozofski odgovor.

Škorpija

Škorpije su uglavnom vrlo ozbiljne, a humor nije deo njihove dnevne rutine. Ako su Škorpije u vašem društvu, bolje je da se držite tema o politici ili religiji, umesto da pokušavate da se šalite.

Jarac

Jarčevima, kao vrlo praktičnim i odgovornim osobama, humor često izmiče. Posao i odgovornosti su njihova glavna briga i nema mesta za šale u njihovom hiperfokusiranom umu. Jarac će umesto da se nasmeje na šalu, verovatno razmišljati o tome kako bolje da organizuje svoj radni prostor.

Vodolija

Vodolije, iako su kreativne i originalne, često propuštaju humor u svakodnevnim situacijama. One su duboko uronjene u svoje misli i ideje, a humor jednostavno ne pripada njihovom svetu. Ironično, Vodolije mogu da budu vrlo duhovite kad žele, ali uglavnom kad je reč o teškim temama.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još