NAPRAVLJEN JE IZUZETAK: Katarina i Darko Lazić će se ipak venčati u crkvi

Folker Darko Lazić zakazao je za 30. avgusta gala svadbu ali i crkveno venčanje u svom rodnom Brestaču. Ipak, svima je bilo neobično da će se zavetovati na večnu ljubav pred Bogom u sredu, kada se po običajima posti na vodi, zbog čega se oglasio Hram u kojem će se odviti sveta ceremonija.

Naime, iako se spekulisalo da se Lazić neće venčati u crkvi, on i Kaća će se ipak na večnu ljubav zavetovati i pred Bogom.

Inače, venčanje u crkvi održava se isključivo danima kada nije post. To znači da se venčanja ne mogu organizovati ni jedne srede ili petka tokom cele godine.

Ovim povodom oglasili su se iz hrama Svetog apostola Gavrila u Brestaču, gde će se Lazić i venčati.

- Istina je, Darko će se u sredu venčati u našoj crkvi u Brestaču. On je kada je zakazivao došao i pitao, međutim morao je zvanični protkol da se ispoštuje i piše se vladiki - koji je odobrio venčanje. Spremaće se posna trpeza - tvrde iz crkve.

- Ima izuzetaka tokom godine kada su venčanja posnim danima, tačnije u sredu i petak u pitanju. Pevači mnogo rade vikendom, pa verujem da nikako nije mogao da nađe neki drugi dan - poručili su.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još