GLAVNA NAGRADA - 100.000 EVRA: Večeras počinje "Elita"

Rijaliti šou program "Zadruga 7 - Elita" počinje večeras u 21 sat, a učesnici koji ulaze u Belu kuću, jučerašnji dan proveli su u karantinu. Pobednik ove sezone odneće nagradu u vrednosti od 100.000 evra. Za nju će se boriti mnoga poznata, ali i neka nova lica.

Neki od njih su: Milena Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić, Marko Janjušević Janjuš, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora, Vanja Bogićević, Slobodan Josipović, Aleksandar Požgaj, Teodora Radojičić, Bora Santana i Milica Kemez, Danijel Dujković, Tamara Božović, Jovana Bijelović, Sara Šljivar, Miki Mileusnić, Manuel Marušić, Nikola Lakić, Vanja Živić, Teodora Delić, Irina 2Hot, Dragoljub Smiljanić, Vesna Ćuruvija, Slađa Lazić i Nenad Macanović Bebica, Borislav Terzić Terza, Lepi Mića, Bogdan Ilić, Luka Majčica, Maja Jović, Aleksandar Simić, Adi Arnautović, Aleksandar Simić, Miona Jovanović, Jasmina Ana, Boža Džons, Edina Šerifović, Damir Radanov, Marija Malivuk, Jovana Cvijanović, Dragana Sretenović Lejdi Di, Sanjin Horvat, Marijana Špirić, Nemanja Gačić, Slađana Lazić Bošković, Nikola Bukilić, Vanja Živić, Ramiz Gusinac, verenici Snežana Jovičić i Darijan Radomirović, kao i još neki koji su dali izjave za domaće medije:

Jedna od budućih zadrugarki je i Anđela Šparavalo koja dolazi iz Aranđelovca.

- Ulazim slobodna, ali ne ulazim u rijaliti da tražim dečka. Želim da se zabavim i probam nešto novo. Volim visoke i mršave momke, Mensur Ajdarpašić nije moj tip. Iz prethodnih sezona me jedino Dalila nervirala jer folirant i Ana Ćurčić jer ništa nije pokazala u "Zadruzi". Bila sam na strani Dejana Dragojevića - rekla je Anđela.

Buduća zadrugarka Anastasia Okolišan plakala je na ulazu u karantin dok se pozdravljala sa majkom.

Budući zadrugar Uroš Stanić javno je priznao da je homoseksualac, a kako je dodao, u "Eliti" će raskrinkati političara koji je, takođe, naklonjen istom polu. Stanić je izjavio da mu neće biti problem da vodi ljubav pred kamerama.

- Moji roditeji su me izbacili iz kuće zato što sam gej. Ne treba to niko da krije. Ja sve priznajem. Sve prikrivene gejeve ću raskrinkati. Mnoge sam upoznao na gej aplikacijama. Ima par učesnika koji se boje mene i mog ulaska. Jedan političar koji ulazi u "Zadrugu" je prikriveni gej, raskrinkaću ga - istakao je Uroš i dodao:

- Preferiram starije muškarce. Stariji su iskusniji. Uglavnom sam bio sa oženjenim muškarcima. Slobodan sam za ljubav, preferiram Lepog Miću. Po mom je ukusu, on je matorac i sviđa mi se njegov mozak. Palim se na Mićin mozak, smuvaću ga.

Izvor: Pink.rs/Blic.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još