OBRAČUN SA "KUMOM" PRED KAMERAMA: Zvezdan Slavnić ulazi u "Elitu"?!

Učesnica "Elite" Milena Kačavenda, kako je i najavila pre samog ulaska na imanje u Šimanvocima, ne prestaje da raskrinkava i iznosi razne tvrdnje i optužbe na račun bivšeg robijaša i zadrugara Zvezdana Slavnića, koji će, uskoro i sam postati deo rijalitija.

Naime, kako otkriva dobro obavešteni izvor, Slavnić će, nakon što je pred kraj prethodne sezone "Zadruge" diskvalifikovan iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja, ponovo ući u trku za glavnu nagradu od 100.000 evra.

- Zvezdan je besan kao ris nakon svega što je Kačavenda zajedno sa Markom Đedovićem izgovorila na njegov račun. Čovek je poludeo, hoće po svaku cenu da uđe u "Elitu" i javno se obračuna sa tom ženom jednom zasvagda! Milena je uglavnom slagala sve što je rekla i Zvezdan joj ovo neće oprostiti, rešio je stane na put njenim "koskama" koje već dva dana baca uživo u programu. Rekao mi je ulazi za veliki honorar i spreman je na sve - otkriva izvor i dodaje:

- Ove godine će igrati drugačiju igru. Zvezdan je zaljubljen u rijaliti, što bi klinci rekli, loži ga da bude pred kamerama i to je postalo njegov život. Jedva čeka da postane deo "Elite" i kaže šta ima, a znate i sami kakav je kad poludi, siguran sam da će biti haosa... Čeka se pravi momenat.

Podsetimo, nakon što se u "Eliti" desio dugonajavljivani razgovor Milene Kačavende i Marka Đedovića, tokom koje su iznete šokantne optužbe na račun drugoplasirane učesnice šeste sezone "Zadruge", Ane Ćurčić, i njenog nekadašnjeg nevenčanog supruga, bivšeg robijaša Zvezdana Slavnića, oglasio se upravo on, u nameri da, kako kaže, stane na put raznim "teorijama zavere".

Izvor: Kurir.rs/Republika.rs
Foto: slavnic.zvezdan/Instagram

Pogledajte još