TOTALNO RASKRINKAVANJE ANE ĆURČIĆ: Milena Kačavenda i Marko Đedović otkrili sve tajne bivše zadrugarke (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima prikazan je klip u kojem se može videti učesnica "Elite" Slađa Lazić dok komentariše Miljanu Kulić, Milenu Kačavendu i Anu Ćurčić.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Mileni.

- Od samog starta Zorica Marković je bila dupljak, ja nikada nisam rekla da je ne podosnim. Zorica je u jednom momentu okrenula stranu, a ja sam spolja videla. Od samog Aninog ulaska videlo se da će ona da uđe u prva tri mesta, ona se priklonila Ani. Meni je ona zbog toga bila prazljiva gospođa, a kada je stala uz Anu, ja sam povukla reči i stala uz nju. Ja znam da je Ana stala uz Zoricu, svi mi znamo da je tu od starta bio interes. E sada nakon toga, ona je se pravila da ne zna ko sam ja, e sada ko je tu sve krio, saznaćemo - rekla je Milena.

- Sada se videlo da ima gomila materijala oko njega i van hotela. Ana je svojoj adminki "Lavica" rekla da je normalno što je muž hteo da je ubije, a ona žrtva nasilja - komentarisao je Đedović.

- Ona se zakačila sa Acom Bulićem, on je njoj branio da izlazi, gasio joj je cigare na rukama, a sada je očigledno da nisam znala neke stvari. Tokom finala se pojavila Bilja mongoloid. Meni tada ništa nije bilo jasno, a sada su se pojavili njenin interesi - dodala je kuma.

Milena Kačavenda je nastavila da priča o Ani Ćurčić.

- Tu se svašta dešavalo, ja sam Zvezdana uništila, a on meni nije uradio ništa loše, a prema njoj je bio loš. Zvezdan se pormenio posle robije, a ja sam ovde došla, pucajte u mene - rekla je Milena.

- Meni nije jasno što je on ćutao - rekao je Marko.

- Pa zbog Anđele, njemu je bilo teško jer se zna sve. Moj brat kada je video šta se dešava, on je Anu j**o dok je Zvezdan bio u zatovoru - govorila je Milena.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još