Nezaboravna žurka puna neodoljive svežine - Bye, Bye, Summer Party By "Ubavina i zdravje"

Na zalasku leta, 13. septembra, u Skoplju se održao događaj koji će se dugo pamtiti! U zelenoj urbanoj atmosferi ATK Premium Cluba, BYE BYE SUMMER PARTY ujedinio je brojne javne ličnosti, influensere, drage prijatelje i saradnike organizatora ove nezaboravne žurke "Color Media Plus", izdavačke kuće najuticajnijeg časopisa "Ubavina i zdravje" i organizator velikog broja događaja i konferencija, među kojima je i "Profemina" u Makedoniji.

Veče je otvorila Bojana Stojmenović, urednica časopisa "Ubavina i zdravje", koja je pozdravila prisutne goste i najavila šta sve mogu da probaju i dožive na zabavi punoj neodoljive svežine.

Gold partner Schweppes otvorio je vrata novim mogućnostima i iskustvima i osvežio brojne goste svojim ukusnim koktelima, dok su na kauču u bojama Schweppes Tonic Water zainteresovani imali priliku da prelistaju najnoviji broj časopisa "Ubavina i zdravje".

Prisutne je dočekala voda Ladna, koja je predstavila svoj najnoviji, inovativni proizvod – vodu sa matičnim mlečem.

Kompletan doživljaj gostiju upotpunili su krem liker Amarula, vina Puklavec, GORDON'S napitci, Brauer pivo i grickalice koje je obezbedio Ramstore.

Istovremeno, posetioci nisu propustili da posete štand srebrnog partnera zabave, Univerziteta Skopje, i da se upoznaju sa svim mogućnostima koje nudi ova obrazovna ustanova.

Za sjajnu atmosferu pobrinula se Ana Petanovska i njen bend, koji su svojim raznovrsnim repertoarom zabavljali goste.

Predivan ambijent sa još divnijim gostima, koji su svojom pozitivnom energijom upotpunili ovo nezaboravno veče.

Pogledajte još