Proglašeni dobitnici Influencer Awards-a 2020 u Makedoniji: Publika i žiri izabrali najuticajnije na Instagramu

Dodela nagrada Influencer Awards 2020 završena je juče, 23. decembra, proglašenjem pobednika u devet kategorija (Beauty, Fashion, Fitness and Health, Food, Insta Man, Insta Partents, Travel, Art, Entertainment) prestižnog takmičenja, koje se po drugi put održava kod južnog suseda, u organizaciji redakcije Ubavine i zdravja, licenciranog izdanja „Lepote i zdravlja“. Ove godine izbor su podržale i kolege iz naše zemlje, koji su na Instagramu učestvovale u izboru najboljih influencera.

Nominaciju kandidata obavila je publika, koja je glasala za svoje favorite od 15. do 17. decembra, a zatim su na scenu stupili članovi stručnog žirija, koji su glasali tokom naredna tri dana - popularna makedonska voditeljka Lila Filipovska, naša influenserka Dunja Jovanić, poznati modni fotograf Mirko Tabasević, Jordan Kolevski, onlajn- menadžer u Fashion Group Macedonia, redakcija estradnog TV-magazina Backstage, zatim predstavnici medija, digitalnog marketinga i PR agencija: Media House, Ovation Macedonia, Piksel, Media Plan, Represent Communications, Marketing 365, predstavnici sponzora Influencer Awarda 2020 - generalni pokrovitelj Violeta, zatim Vitalia, Мatoss Cosmetics, Victoria Beauty, Paco Rabanne Parfums, Kenzo Parfums, Contimpex Cosmetic, Teoxane Macedonia, Franck Global, Lisca Lingerie.

Urednica „Lepote i zdravlja“ Jovana Stojmenović na Instagram profilu @ubavinaizdravje.mk, putem video obraćanja je dodelila specijalno priznanje U&Z Heroina.

- Junakinja ili žena-heroj, žena koja nas nadahnjuje da budemo spremni za veća dela od onih na koja smo navikli da radimo u zoni komfora. Podržavamo sve medicinske sestre putem Sindikata Udruženja medicinskih sestara, tehničara, babica i stomatologa @zanas.mk. „Vi ste naše heroine!“ - rekla je Jovana Stojmenović u ime uredništva „Lepote i zdravlja“.

Pobednici, koji su osvojili najveći ukupni broj poena publike i žirija su: @darkovlogs je izabran za pobednika u kategoriji Entertainment, @lazarovv u kategoriji Insta man, @iv.s.arts ___ u kategoriji Art, @daveskitchenofficial u kategoriji Food, @sandra_kirkov u kategoriji Travel, @aleksandrashijakoska u kategoriji Fashion, @annstojanova u kategoriji Fitness and Health, @kosichmakeup u kategoriji Beauty i @aktivnosti_za_deca u kategoriji Insta Parents.

Najveći broj glasova folowersa osvojili su @magnolia.glamour u kategoriji Beauty, @maltezerka1 u kategoriji Travel , @d.di.art u kategoriji Art, @cookingwithbranko u kategoriji Food – koji su pobednici PUBLIKE.

Dodela Influencer Awards-a 2020 održana je u veoma teškoj godini za sve nas, u karantinskim uslovima, pa verujemo da je to svetla tačka u moru negativnih vesti koje preovlađuju na društvenim mrežama.

Autor: Nadlanu
Foto: Promo

Pogledajte još