Budi malo ja

Dok su rasli zajedno, Mič (Rejnolds) i Dejv (Bejtman), bili su nerazdvojni, najbolji prijatelji, međutim, s godinama su se udaljili. Dok je Dejv prezaposleni advokat, muž i otac troje dece, Mič je ostao neoženjen, kvazi-zaposlen dečak zarobljen u telu odraslog čoveka koji se nikad nije suočio s nekom odgovornošću koja mu se dopala. Za Miča, Dejv ima sve: prelepu ženu Džejmi (Lesli Man), decu koja ga obožavaju i visoko plaćen posao u prestižnoj advokatskoj firmi. Za Dejva, živeti Mičov život bez stresa, obaveza i posledica bilo bi ostvarenje sna.

Posle jedne pijane noći, Mičov i Dejvov život će se okrenuti naglavačke kad se probude u zamenjenim telima.

Uprkos tome što će biti oslobođeni svakodnevnih rutina i navika, momci će uskoro shvatiti da u njihovim životima nimalo "ne cvetaju ruže" kao što su to nekad mislili. Dodatne komplikacije će prouzrokovati Dejvova seksi saradnica Sabrina (Olivija Vajld) i Mičov otuđeni otac (Alen Arkin). Mič i Dejv će na komični način dati sve od sebe da ne upropaste u potpunosti jedan drugom živote pre nego što pronađu način da povrate svoje stare živote.

Režija: David Dobkin
Uloge: Ryan Reynolds, Jason Bateman, Leslie Mann, Olivia Wilde, Alan Arkin

NAGRADNA IGRA: Delimo 2x2 za projekciju filma "Budi malo ja" u utorak 18. oktobra, u 20.30h u Multipleksu Kolosej. Budite brzi i pošaljite mejl na nagrade.nadlanu@tmg.rs i možda baš vi osvojite karte.

Pogledajte još