ŽIVIMO ZAJEDNO, MI SMO CELINA: Jovana Ljubisavljević iskreno o ljubavnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem

Nekadašnja učesnica "Zadruge", a sada voditeljka Jovana Ljubisavljević progovorila je o ljubavnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem, ali i njihovom venčanju.

- Odlučila sam da budem najbolja verzija sebe i sve kockice se polako sklapaju. Najviše komplimenata i saveta dobijam od svojih gostiju. Nisam sebe zamišljala kao voditeljku, ali sam uvek bila komunikativna i volela da pričam, nisam imala tremu, tako da su se i tu kockice uklopile - rekla je Jovana, a na pitanje da li sebe ponovo vidi kao učesnicu rijalitija, Ljubisavljevićeva je izjavila:

- Ovo nije zbog pitanja, ja vodim emisiju koja se tiče rijalitija, pa samim tim moram da budem u toku, ali kao takmičara sebe ne vidim - rekla je Jovana, pa otkrila da li je Bogdan ljubomoran.

- Ljubomora je potrebna u vezi, ali u granicama normale, srž je komunikacija. Sa Bogdanovom ćerkom imam savršen odnos i jako sam srećna i ponosna i ne bih ništa promenila. Bogdan i ja smo celina, živimo zajedno i 99 posto vremena provodimo zajedno - rekla je Jovana, pa progovorila o venčanju sa Srejovićem:

- Jedan dan bih pravila gala svadbu tri dana i tri noći, a drugi dan bih se negde udala da niko ne zna, ali svakako ćete biti obavešteni.

Izvor: Blic.rs
Foto: ljubisavljeviceva/Instagram

Pogledajte još