Maja Ognjenović: Nošeni publikom napravili smo čudo!

"Bilo je jako teško posle jučerašnjeg polufinala sa Turskom. Psihički i fizički umor bio je na vrhuncu, ali kako je meč odmicao atmosfera nas je nosila i uspele smo da napravimo čudo. Vera u sebe nam je pomogla", kazala je Ognjenović novinarima posle dodele medalja i pehara.

(old_image)

Ona je istakla da joj je ekipno priznanje bitnije od pojedinačnog, ali je dodala da joj titula najboljeg tehničara na Evropskom prvenstvu "ipak znači", imajući u vidu da trenutno nema klub.

Najkorisnija igračica turnira Jovana Brakočević kazala je da su reprezentativke Srbije "od početka do kraja maksimalno radile" i da se nada da će "nastaviti u ovom ritmu".

Na pitanje novinara zašto uoči takmičenja nije pričala o povredi, kazala je da nije želela "nikakav alibi".

"Nije bilo lako, ali ostale saigračice su mi pomogle", dodala je Brakočević.

Kapiten reprezentacije Srbije Jelena Nikolić rekla je da je priželjkivala finale sa Nemačkom i ocenila da su ona i njene saigračice uradile "neverovatnu stvar" pobedom protiv Nemačke.

"Uradile smo neverovatnu stvar, pošto su mnogi imali sumnje u nas. Savez i trener su verovali u nas, a čestitam i ostalim devojkama na uspehu. Ovde su sve one koje to i zaslužuju", kazala je Nikolić.

Beta

Pogledajte još