RAZBOLELA SAM SE JER SAM PROBLEME GURALA POD TEPIH: Ksenija Knežević iskreno o narušenom zdravlju

Pevačica Ksenija Knežević progovorila je o zdravstvenim problemima sa kojim se u poslednje vreme suočila.

- Ovaj posao je stresan i razvila sam psihofizičke probleme. Imam probleme sa hormonima, štitnom žlezdom, jajnicima, i insulinskom rezistencijom. Kada ne naučiš da kažeš "ne", tvoje telo to uradi umesto tebe. Mladima preporučujem da ne dopuštaju da manipulišu njima i da jasno i glasno govore šta misle - rekla je pevačica na samom početku.

Ksenija je progovorila i o potomstvu.

- Naravno da želim da se ostvarim kao majka, ali prvenstveno želim da se ostvarim u svom poslu i da iskoristim svoj potpuni potencijal kako bih bila kompletna i odgovorna ličnost. Samo tako bih se odlučila na taj veliki korak, koji je zapravo i najvažniji u životu - rekla je Ksenija, a onda priznala koliko odricanja nosi sa sobom njen posao.

- Odricanja su sastavni deo ovog posla. Najteže pada to što sam često daleko od porodice i voljenih, jer sam vrlo emotivna i vezana za njih. Takođe, ne mogu da jedem koliko bih volela i mogla da jedem, jer scena ne trpi prekomernu težinu - rekla je ona, a potom otkrila ko je njena najveća podrška.

- Moja porodica je moja najveća podrška, jako smo bliski i svaki njihov savet i kritiku prihvatim. Znam da će biti uz mene i ja uz njih u bilo kojoj situaciji i na to sam najponosnija - zaključila je ona.

Izvor: Informer.rs
Foto: ksenia.knezevic/Instagram

Pogledajte još