OSTALA SAM BEZ NOVCA, NIKO NIJE ŽELEO DA MI POMOGNE: Milica Dabović otkrila zbog čega je otvorila profil na "Onlifensu"

Proslavljena košarkašica Milica Dabović juče je bila gost emisije "Magazin In" u kojoj je otkrila kako i zašto je odlučila da otvori profil na sajtu za odrasle "Onlifensu".

- Moram na početku da kažem da ja svoje telo veoma volim. Jedne večeri sam odlučila da hoću da zaradim novac na brzinu. Nisam ga trenutno imala i pričala sam sa drugaricom i rekla joj: "Jao, hoću da kupim sebi trenerke, a trenutno nemam novca". Ona je pokušala da me odgovori od toga. Kad god sam postavila neku fotografiju na Instagramu u kupaćem kostimu, na primer, muškarci su me nagovarali da otvorim "Onlifens"... Jednostavno sam tako odlučila, jer smatram da to nije porno platforma - rekla je Dabovićeva.

Kako kaže bivša sportistkinja i učesnica "Survivora", niko joj nije ponudio pomoć kada je ostala bez novca.

- Ja sam jednostavno želela da probam, da vidim hoću li zaraditi novac kad već moj izgled privlači muškarce. Kada sam prestala da igram košarku i ostala bez para, kada su mi momci uradili to što su mi uradili, niko me nije pozvao i ponudio neki posao, posao trenera možda... Niko mi nije pomogao. Jednostavno me je na to naterala borba za egzistenciju i borba da svom detetu obezbedim sve što mu je potrebno - dodala je ona i istakla da je jako ponosna na sebe što kroz život ide sama.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još