SEKS GIMNASTIKA: Kojih pet poza će vašu figuru dovesti do savršenstva?

Ako ste jedna od onih devojaka koja svakog ponedeljka obeća sebi da će početi sa zdravom ishranom imamo za vas dobar savet - praktikujte seks češće i sa punom posvećenošću. Imajte na umu sledeće položaje - oni će vam dati ne samo orgazam, već i superseksi telo!

1. Počnite sa položajem u kojem obično radite sklekove sa poda kako bi zauzele pravilan položaj za ruke i noge. Zatim, podignite karlicu kao u dogi pozi. Držite leđa ravno, važno je da formirate sa rukama pravu liniju. Možete pomerati svoje noge, raširiti ih ili skupiti, to će promeniti dubinu penetracije. Rezultat: jači mišići ruku i leđa

2. Ova poza nije tako teška, ali je veoma korisna za vašu zadnjicu. Dakle, lezite na leđa, savijte noge u kolenima, rastojanje između stopala bi trebalo da bude 15-20 centimetara. Noge i podignuti kukovi omogućavaju partneru da ostane između nogu. Pokušajte da širite noge da sami date više senzacije i obavljajte Kegelove vežbe za očaravajući orgazam.

3. Ako još uvek niste postali ljubitelj joge, ova poza će učiniti da sagledate drevna učenja na potpuno nov način: lezite na leđa, a noge namestite da budu u obliku "leptira". Neka on legne na vrh i drži vaše ruke iznad glave. Rezultat: fleksibilni mišići nogu.

4. Ovaj položaj pomaže da se oslobodite stresa iz vrata i kičme i obnovite telo u celini. Vi lezite na leđa, prebacite noge preko glave, dok su njegova kolena do vaših ramena. Onda gurajte kukove što je bliže moguće do njegove karlice i omogućite mu da tako uđe u vas. Ne ustručavajte se da savijete kolena, iako je taj položaj još više "životinjski". Imajte na umu da je u takvoj situaciji vrat posebno ugrožen, što znači da njegovi pokreti treba budu što nežniji i glatki.

5. Još jedna varijacija joga vežbi: Muškarac sedi na krevetu i njegove noge su savijene pod vašim nogama, dok se oslanja sa raširenim rukama na vašim leđima. Vi se nalazite na vrhu, u pozi vozača. Ako se umorite, spustite se niže, nanesite malo lubrikanta na grudi, postavite penis u udubljenje i uživajte.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još