KLUPKO SE ODMOTAVA: Milena Kačavenda progovorila o "pokojnom" vereniku (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje Mileni Kačavendi.

- Pametna si žena, vokabular ti je dobar, ali mi nije jasno kako si mogla da dogovoriš venčanje, a čoveka nisi videla - glasilo je pitanje.

- Objasnila sam više puta, nije da ga nisam videla. Sa ovim godinama i ovim životnim iskustvom može da se zaljubi neko za kratko vreme. Nije više ni tema da li sam ispala glupa ili ne... Moraju svi da znaju da sam imala posla sa nekim ko nije nikako glup, veoma inteligentan i vrlo me sistemski uvukao u priču. Sve je bilo super, samo što čovek ne postoji - rekla je Milena.

- Ja sam pratio tvoju ispovest kod Ivane Šopić, noć pre toga smo razgovarali. Neke stvari si rekla koje su se kosile... Kada smo pričali o doktorki, ti si Ivani rekla da ga žena nije videla, a meni da ga je videla i da ste pokazivali te fotografije ukradene od Grka i da ste upoređivali - rekao je voditelj.

- Prvog trenutka kada sam ga videla, nije bila ni tema da ću ja da se upletem u odnos sa čovekom. Kasnije nije bilo video poziva, nego dopisivanja. On je video mene, pratio me određeno vreme. Ne, to je bilo pitanje: "Kako si ti došao do mene?". On je vrlo selektivno došao i tražio mene. Ja u tom trenutku nisam htela da odem na kafu, ne znam ko je taj čovek. Ponudio mi je da popijemo kafu i ne mogu da prežalim što nisam popila kafu... Nije on krenuo da šalje slike odmah, krenulo je dopisivanje. Tada je navodno išao u Novi Pazar, ja to nisam ni proveravala. Kad sam ja krenula da vršim pritisak na njega da mora da uključi video poziv. Sličnost je jako velika. Ja bih sada čoveka koga sam tada videla, 90 odsto bih ga prepoznala - rekla je Milena.

- Pogledao sam jedan tvoj intervju na Jutjubu i u nekom trenutku si snimala intervju, pitao te je što si se povukla iz medija, rekla si da si bila u inostranstvu, zašto si tada rekla da si bila na putovanju, ako ga nisi videla - pitao je Tanasijević.

- Ja sam namerno rekla da je Azurna obala u pitanju. Tada su svi mediji objavili da je kuma pobegla iz Srbije iz straha zbog Zvezdana Slavnića... Apsolutno sam lagala da sam bila sa verenikom na putovanju. Ona je rekla da ga je upoznala i da na isti način on prestaje da se oglašava na video pozivu, da je priča 95 odsto ista. Pre nego što je on mene blokirao, taj njegov profil je od 2016. godine. Nije nešto što je urađeno prekjuče, taj profil je i te kako građen. Nakon toga što sam ja Grka zapratila, uverena da je on fejk, samo nisam znala da li mi je podmenut ili ne. Okej, zajeb*vao si me dva i po meseca, živela u bajci, prijala mi je ta bajka, on je jasno i precizno već u tim trenucima znao da više izlaza nema. Desio se taj moj odlazak u selo, kada je on šibnuo fotku iz Beograda - rekla je Milena.

- Pitanje je oko tih nekih tvojih izjava, ne kako si nasela. Rekla si da je on hipotetički poginuo negde oko Đurđevdana. Kada ti je kuma rekla da je poginuo - pitao je voditelj.

- Ja sam ga tada sahranila... Nije mi ona rekla. Kako dolazi uopšte do priče?! Nije lako, ova stvar je vrlo kompleksna. Ja sam čoveka sahranila s namerom. Bila su pitanja, nisam htela da dozvoljavam da me pitaju. Ja sam postavila ultimatum: "Ovo ti je zadnji dan, da li ćeš se pojaviti ili nećeš". Ja sam tu bila jasna, on je piskarao, ja nisam odgovarala i nisam pregledala poruku - rekla je Kačavenda.

- Deluje mi da se gubiš kao Ana Ćurčić prošle sezone. Skočio sam jer ti iskačeš iz koloseka - rekao je Nikola Lakić.

- Da li si ti zbog toga što on hvata krivine, pa si ga ti pritegla, da li si ti njega prvo sahranila za sebe i medije, pa ti je ona javila - pitao je voditelj.

- Prvo je ona to ispričala... Ona je prva ispričala priču, na osnovu koje sam ja sedela i mozgala. Kada uradiš tako nešto, šta je trebalo da naričem i da vežem crnu maramu?! Ja sam zaboravila i da sam ga sahranila. Ja sam bila rešena da ću mu jeb*ti majku. Što se tiče njegove navodne pogibije. Zove mene ta njegova šatro buduća kuma, to mu je drugarica iz Zvečanske koja je usvojena kao i on. Njega život odvodi u Austriju, tj. ti roditelji što su ga usvojili. Do te mere je bilo smešno, da su njegova i njena majka umrle na isti dan... To je momenat kada meni kuma šalje prvu stranu pasoša. Ja sam rekla da ću je naći, ali je ona bila uporna. On je sa 15 godina izboo dečka nožem u Beču, zato što mu je ovaj rekao: "Jeb*m li ti majku u pi*ku mrtvu". Njegovi roditelji ga prebacuju u Atinu i kupuju mu identitet od pokojnog momka od 15 godina - rekla je Milena.

- Davidu Tošiću menjaju identitet da ne bi snosio krivicu u Austriji za to krivično delo - pitao je voditelj.

- Da. Ja sam mu tražila da mi pošalje glasovnu poruku na grčkom, a on neće iz inata, jer kao kako ja njemu ne verujem. On navodno kreće iz Austrije ka Grčkoj, gde on nestaje u Bosni i ne javlja joj se... Kraj svake priče je kada je ona rekla: "Samo da nije poginuo", ja sam rekla da ako jeste, da mi javi ko će da ga sahrani. Druže, ko takve priče priča preko telefona?! Tada meni kuma šalje prvu stranu njenog pasoša da bi me uverila. Žena je, zubarka, pristala na keca da se vidimo. Žena je prelepa, ali postoji i svedok za naše viđenje, povela sam svoju drugaricu. Što se njene priče tiče, videla ga, nije ga videla, ona mi je pokazala taj video, isto kao što sam ja dobijala cveće i poklone u Beogradu. Ja sam mislila da je i ona deo igre, ali kada sam proverila da žena radi kao lekar, shvatila sam da nije luda da se zaje*ava sa time - rekla je Kačavenda.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još