SVAĐALICE ZODIJAKA: Koji horoskopski znaci su najglasniji u konfliktima?

Postoje horoskopski znakovi koji se često ističu po svojoj sklonosti svađama, i koji, čini se, ne mogu odoleti iskušenju da započnu ili učestvuju u raspravama. Ipak, četiri horoskopska znaka koji prednjače u tome.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj žestokosti i dramatičnom pristupu svađama. Ponekad čak i kada bi se problem mogao rešiti mirno, Lavovi će potražiti način da situaciju učine još gorom. Da biste okončali svađu sa Lavom, najbolje je da se izvinite i pokušate da razumete gde je došlo do nesporazuma kako biste izbegli slične situacije u budućnosti.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti i retko će započeti svađu osim ako se potpuno ne slažete s njima. Oni mogu da se svađaju satima i često teško priznaju da nisu u pravu, jer veruju uvek jesu. Ovaj horoskopski znak brzo brani svoje stavove, pa budite spremni da popustite kako biste izbegli nepotrebne konflikte.

Škorpija

Škorpije su veoma vešte u tome da pretvore običan razgovor u žestoku svađu pre nego što to i primetite. Oni su pažljivi u izboru svojih reči i često izgovaraju stvari koje mogu povrediti druge. Iako im to možda nije bila namera, Škorpije retko propuštaju priliku da povrede svoje protivnike u konfliktima.

Blizanci

Blizanci su poznati po promenljivom raspoloženju, koje može varirati u bilo kom trenutku. Ako ih izazovete dok su već emotivno nestabilni, skloni su brzim konfliktima. Oni često postaju defanzivni i mogu se povući iz razgovora ako im tema ne odgovara. Ako se upustite u svađu sa Blizancima, budite spremni na dugotrajnu raspravu jer oni retko odustaju od argumentacije.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još