PEVAČICA PREKINULA NAGAĐANJA: Oglasila se Ina Gardijan nakon navoda da je u ljubavnoj vezi sa Duškom Tošićem

Pevačica Ina Gardijan oglasila se nakon navoda da je već izvesno vreme u vezi s fudbalerom Duškom Tošićem, suprugom Jelene Karleuše. Ova vest, inače, u javnosti je odjeknula poput bombe.

Ina, sada, naglašava - da je to daleko od istine.

- Molim vas da to ne pišete, jer to nije istina. Poslale su mi drugarice i jedino što mogu da kažem jeste da to nema veze s vezom - rekla je za "Informer" ona i u jeku brojnih napisa da je čak i pred oltarom za zauzetim sportistom.

Podsetimo, čitava drama nastala je posle tvrdnji insajdera za pomenute medije da Ina i Duško već neko vreme izlaze. Navodno, bili su i viđeni kako razmenjuju nežnosti na jednom splavu, u okviru privatne zabave.

- Katarina je te noći pevala na jednoj privatnoj proslavi na Adi, na kojoj je bio prisutan i Duško. Nakon nekog vremena, kada je većina zvanica otišla, počeli su da razmenjuju nežnosti naočigled prisutnih. Njihova veza je ozbiljna, sve što Tošića sprečava da zaprosi Katarinu je to što mu Karleuša ne da razvod. Njih dvoje često putuju i nerazdvojni su - kazao je onda "Informeru" izvor.

Foto: duskotosic/Instagram

Izvor: 24sedam.rs/Informer.rs
Foto: inagardijan/Instagram

Pogledajte još