ZBOG BEBE PRUŽILI SVOJOJ LJUBAVI JOŠ JEDNU ŠANSU: Pomirili se Aleksandra Nikolić i Filip Car?!

Kako pišu domaći mediji, Aleksandra Nikolić i Filip Car su zbog ćerke, koja će uskoro doći na svet, odlučili da svojoj ljubavi pruže još jednu šansu.

Naime, njih dvoje su veoma aktivni na mrežama, a Filip neretko na društvenoj mreži Tiktok drži "lajvove". Na jednom Instagram profilu, koji se bavi aktuelnim i starim rijaliti učesnicima, objavljena je fotografija na kojoj se vidi da je Aleksandra tačno u ponoć poslala "gif" u obliku srca dok je Filip držao "lajv" uključenje, a njima je tada zvanično bilo devet meseci veze. Pobednica šeste "Zadruge" sve vreme je pratila šta Car priča, a u trenutku kada je video njenu poruku, Filip se nasmejao i nastavio da priča.

Naime, Aleksandra je navodno zahtevala od Filipa da svoj zajednički život započnu u Beograd, na šta je on već pristao i dao kaparu za stan u Beogradu, i to od njenih para.

- Filip je poprilično spustio loptu u svom prvom medijskom obraćanju za TV Pink, što je Nikolićeva pratila i odlučila da pređe još jednom preko svih uvreda, preljuba i da šansu Caru. Međutim, Aleks ga je uslovila da, ako želi da nastave zajednički život, mora da se preseli u Beograd - otkriva izvor blizak Aleksandri i dodaje:

- Pošto je pokušala da živi u Crikvenici kod njega, ali se nakon burne svađe pokupila i otišla, ovog puta je odlučila da bude mudrija, pa je sebe i bebu stavila na prvo mesto. Car je pristao na njene uslove i odmah našao stan u Beogradu, te u dogovoru s Aleks dao i kaparu, ali od njenih para. Svakako se radi i prostor koji je on namenio za njihov život u Crikvenici, a koristiće ga kad budu išli u Hrvatsku na odmor.

Izvor: Kurir.rs/Informer
Foto: alex_mima_official/Instagram

Pogledajte još