JA MOGU DA ŠETAM BEOGRADSKIM ULICAMA, A ONA OD BLAMA NE MOŽE: Milena Kačavenda žestoko udarila na nekadašnju prijateljicu Anu Ćurčić (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Milena Kačavenda progovorila o parama koje je navodno primala od fanova Ane Ćurčić.

- Milena, Ana je okačila prepiske gde se vidi da si ti primala pare od fanova, da li je to istina? - upitala je Kačavendu voditeljka Ivana Šopić.

- Apsolutno ne znam o čemu se radi, tako nešto ne postoji da ja znam, postoje dokazi crno na belo što se tiče novca. Ne postoji u životu, mogu da pričaju šta hoće, znate i sami mora biti pay pal, mora biti neki devizni račun, jedna jedina situacija, to je komedija. Mene to ne tangira, ja samm tu čista kao suza, čime će se ona služiti, meni je to smešna priča. Ta jedna grupa koja me je zamolila da je ne pominjem, to je grupa koja je jako dobro poznata, ja sam zvanično dobila sve od njih, oni su Anu tužili. Stoje fotografije pa to poslato, a Ana je rekla da nema tih fotografija. Ako su to neke hiljade, moraće da priča o tome, 21. vek je, nije 14. vek, sve i da postoje ljudi koji su dali keš, mora da ima neka prepiska, mora nešto da postoji - rekla je Milena.

- U pitanju su glasovne poruke sa odgovorima koliko je poslato novca - rekla je voditeljka.

- Ja čekam kraj, pa kad izađem njom ću se baviti do kraja, ići ću na veštačenje glasova, svega. Ja nigde ne žurim - rekla je Milena.

- Da li vam čudno što se ovo demantuje u odnosu na sve drugo - upitala je voditeljka.

- Ima uplatnica gde je Anđela uplatila za njenu fejk slavu. To kad imaš dokaz da nije istina ti bi objavila - rekao je Marko Đedović.

- Ana Čurčić je najavila gostovanje na televiziji "Pink" i nije se pojavila - rekla je voditeljka.

- Bio je jedan gospodin koji živi u Nemačkoj, on je meni pisao da pošalje neki novac - 200 evra, naprimer, prebacila sam ih na te žene iz "Lavica". Taj čovek je ozbiljan fan, ja sam ga izuzetno poštovala, jer mi je bio bitan, a ona je u trenutku navela da je on poslao 300 evra i taj čovek se javio direktno u "Narod pita", i rekao da je meni pisao ali nikada meni nije poslao - rekla je Milena.

- Što se tiče njenog dolaska, ja sam od trenutka njenog izlaska, dobijala pretnje, govorila je da mene ova kuća ne podnosi, da postoje razlozi da joj neće biti isplaćeni honorari. Kada je "Pink" objavio da ja ulazim, ona me je pozvala da mi kaže sad ćeš da vidiš šta sam ja prošla. Mislim da je ovo bila njena klasična igra, da nagruva pa da se ne pojavi, misli da je bitna. Ona jedino za šta može da se hvata kad sam ja u pitanju može da kaže: "Ti si mene izdala, iznela si prljav veš", nisam ja došla nju da blatim, iznela sam samo 10 posto. Pričala sam konkretno o stvarima gde sam ja naje*ala, sto puta sam ovde pomislila i shvatila da se nisam zaje*ala što nisam ušla ovde. Ja bez blama mogu da se šetam beogradskim ulicima, a ona od blama ne sme. Ja nemam šta s njom više da pričam, ne znam da li bih je šutnula u du*e i gurnula u jezero, ne znam šta bih uradila. Ona je višnjicu na tortu stavila, trebalo je da ćuti i da živi svoj život - rekla je Kačavenda.

- Do mog ulaska ovde, i boravka ima već četiri meseca, ona je mogla da odmiže do VTK i da me prijavi. Ukoliko do tako nečega dođe ja bih otišla rado, mene da je neko tako izradio i slično, ja bih te juče prijavila u policiji. U tim stvarima se ne slažem, šta će mi policija da rešava - rekla je Milena i dodala:

- Ona je jako dobar blefer, ja nju poznajem kao sebe. Gledala sam je kad je bila u "Narod pita", ona je i napolju bila kontradiktorna. Što bi rekao Đedović ja stavrno ne znam da li nju iko sluša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još