LUKSUZ U BRAON BOJI: Koje su prednosti espreso mejkap trenda?

U stalnom razvoju trendova šminkanja, gde se palete boja kreću od mekih pastelnih do smelih neonskih, nova senzacija je već zavladala scenom lepote - espreso mejkap trend. Inspirisan dubokim, bogatim tonovima omiljene kafe, ovaj trend unosi luksuzni vajb u vašu svakodnevnu šminku.

Lepota braon šminke je vanvremenska, a njen intenzitet može da varira u zavisnosti od doba dana ili prilike, stoga, espreso mejkap trend se pojavio kao zadivljujući i svestran izbor, pružajući osvežavajući izgled ustaljenim šemama boja.

U srcu trenda espreso šminke leži paleta nijansi koje odražavaju nijanse espreso kafe. Tamne braon, baršunaste čokolade i nijanse moke čine osnovu ovog trenda, međutim, uz doziranje svetlih boja, možemo ga pretvoriti u late, koji i dalje nudi jedinstven preokret tradicionalnih neutralnih tonova.

Espreso trend omogućava beskrajnu kreativnost. Sa espreso vibracijom, "smokey eye" dobija novu dimenziju jer se dublje smeđe nijanse slojevito mešaju da bi se stvorio višedimenzionalni efekat.

Rezultat je intenzivan i misteriozan pogled koji skreće pažnju zadržavajući odjek elegancije. Odličan način da poboljšate bogate mat braon boje je da ih uparite sa "šimerom" (senka sa sitnim šljokicama). Ovo će dodati dašak sjaja vašim kapcima.

Trend je takođe našao svoj put do usana, obraza i noktiju. Biramo ruževe u nijansama tamne čokolade, baršunasto bordo i tople terakote koji daju smeliji izgled i kontrast sa konvencionalnim ružičastim i crvenim.

Ono što ovaj trend čini jedinstvenim je njegova sposobnost da se dopadne svima. Naglašava svaku boju očiju, dajući poseban odsjaj onima sa braon, a dubinu onima sa zelenim i plavim.

Espreso nijanse imaju moć da poboljšaju i upotpune vaš izgled, bez obzira na ten kože ili lični stil. Uz njihovu svestranost, svako može lako da ugradi ove bogate nijanse u svoju rutinu lepote, od svetlih do tamnih tonova kože.

Izvor: Ona.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još