TI SI JEDAN OBIČAN PREVARANT: Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš žestoko zaratili pred cimerima (VIDEO)

Tokom radio emisije "Amnezija", koju vode Teodora Balzak i Milena Kačavenda, učesnici "Elite" Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš progovorili su o svom odnosu.

- Na žurci sam plesala i bila sam raspoloženija nego ikad. Žarila sam i palila na podijumu, čak sam i sletela sa onih štikli - rekla je Aneli.

- Kakvi su vaši trenutni odnosi? - pitala je Teodora.

- Nisu baš dobri i mislim da će tako ostati - rekla je Ahmićeva.

- Ova devojka je danas dva puta pokušala da priđe i da razgovara sa mnom, ali oba puta je dobila korpu. Jako je kvarna i bezobrazna. Prilazila mi je dok sam igrao rulet i ubeđivala me da gledam negde. Kako ćeš mužu kojeg voliš objasniti da sam te dirao po g*zi? - pitao je Janjuš.

- Ti si bio jako pijan i mene si provocirao na perfidan način - rekla je Aneli.

- Rekla da voliš svoga muža - rekao je Janjušević.

- To sam se malo zafrkavala, naravno da ga ne volim, on je poludeo kad je to čuo - rekla je Ahmićeva.

- Sa mnom ne možeš te dečije igre da igraš. Meni je lepo sa tobom kad se nekada pomazimo i kada te pipnem po gu*i, kad me ljubiš po vratu i zagolicaš mi maštu, meni se di*ne. Ja sam ovde doživeo ono što ti ne bi sa osam Stanija i ne možeš sa mnom da se igraš - rekao je bivši košarkaš.

- Ti si ovde jedan običan folirant i prevarant. Zašto šapućeš? Kada bih rekla sve, to bi bila bruka i sramota za tebe - rekla je Aneli.

- Sve se vraća i sve se plaća, nije se tebi Stanija džabe pojavila u životu. A ti mala peder**no mi se isto skloni sa očiju. Sad sam vam pokazao kako se to radi. Devojka je bolesno ljubomorna i psihički nestabilna. Zamisli da se zaljubiš u ovako neku, napravila bi ti katastrofu. Da sam rekao šta je sve radila, pričao bih još 10 minuta. Rekla je da sa mnom mužu tera inat - zaključio je Marko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još