ODNEO JE NAŠE PARE KOD STANIJE: Aneli Ahmić otkrila koliko novca joj je davao Asmin Durdžić za izdržavanje deteta (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje učesnici "Elite" Aneli Ahmić.

- Koliko ti je Alibaba (Asmin Durdžić) mesečno davao love za dete i troškove - glasilo je pitanje.

- Mislim da nije bitno koje su cifre... Nije on meni kupovao sve, kupovala sam sama sebi. Mi kada nismo živeli zajedno, rekla sam da mi je davao od 1.500 do 2.000 evra - rekla je Aneli.

- Malo li je 2.000 evra kada nisu zajedno - rekao je Marko Janjušević Janjuš.

- Izbacio me je na ulicu... - rekla je Aneli i dodala:

- 1.000 evra sam primala kao platu, kao džeparac.

- Meni se samo ne poklapa ta tema, ona je rekla da nije davao ništa detetu od kako je sa Stanijom Dobrojević, već da je davao pare Staniji da jede tamo. Prvo je bilo 500 evra - rekla je Anđela Šparavalo.

- Moje je to, odneo je naš novac sa Stanijom, da sam mogla, uzela bih i 15. Šta ona ima da komentariše, nije videla ni na televiziji 500 evra - rekla je Aneli.

- Pa nisam, jer ne gledam sve kroz novac - rekla je Anđela.

- Dok su ljudi u braku, nema priče o tome ko je koliko para dao. Ako hoćeš da se razvedeš, onda tako kažeš - rekao je Lepi Mića.

- Po Stanijinoj priči je tvrdio da je davao 5.000 evra, a po Anelinoj priči je davao 1.000, pa sada 1.500, pa 2.000. Moraš da znaš cifru - rekao je Marko Đedović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još