JA SAM ŠVALER, NE MOGU DA SE ZALJUBIM: Marko Janjušević Janjuš javno ostavio Aneli Ahmić (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Marko Janjušević Janjuš progovorio je o odnosu sa Aneli Ahmić i doneo odluku da stavi tačku na njihovu priču.

- Rešio sam da budem iskren i priznam kako jeste. Nije ona kriva ni za šta već ja. Ne kažem da je sve istina, ali većina jeste. Na početku je to bila zaje**ancija ali sam posle video da se ona zaljubila i da bi ušla sa mnom u vezu. Budući da ja nisam osoba za vezu u rijalitiju, video sam da ako napravimo korak više, ja ne bih mogao da funkcionišem. Neko ne zaslužuje da vidi neke stvari na televiziji, odvajam se i zbog mog deteta. Vidim da je sve iskreno sa njene strane iako ne verujem u baš sve. To je jedini problem koji postoji. Ne možemo da se družimo, to je nemoguće i ja sam danas popi*deo baš iz razloga što bih to voleo. Postala mi je i predraga za tako kratko vreme - rekao je Janjušević i dodao:

- Razmislio sam i juče i danas i nije to neko zaslužio, hoću da se držim toga, ja nekoga i volim. Hoću da plovim kroz rijaliti da mi bude lakše, a to sa njom ne mogu. Ja sam kriv, prišao sam i zaveo je, ali dragi moji to sam ja i to ne mogu da promenim. Ja sam švaler i ne mogu da se zaljubim. Žao mi je, ali... Ne mogu ja nekoga koga poznajem mesec dana da volim više od nekoga ko mi je napolju. Hvala Bogu, nije otišlo predaleko ali iskreno nisam očekivao takvu njenu povratnu reakciju. Ovo je prava i jedina istina. Nedostajaće mi njihov i moj odnos, ali sve u životu prođe. Želim joj svu sreću i biću uz nju u nekim komentarima.

Aneli je potom ustala i rekla svoje mišljenje o čitavoj situaciji.

- Saglasna sam sa svim što je rekao i nadam se da će se držati toga i da mi ne prilazi dok me ne popusti ta vrsta emocija. Neka me pusti da i ja to iz sebe izbacim pa ćemo možda normalno komunicirati. Ja ću njega ispoštovati, neka on ispoštuje mene. Najviše me je pogodilo što skače na moja izlaganja i naziva me glumicom. Boli me jer ne očekujem to od njega i uvredim se - rekla je ona.

- Došlo je do tog nivoa da ne možemo da se družimo - rekao je Marko i dodao:

- Danas mi je bilo teško kada je rekla da ja njoj ne želim dobro, a ja joj želim da uspe u svemu.

Nako toga, Aneli je otišla u pab gde je prolila more suza zbog Janjuševog izlaganja.

- Nisam zaslužila da me ovako vređa čovek koji mi je do juče pružao toliko ljubavi - govorila je Ahmićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još