TEŠKO JE KAD OSTANEŠ SAM, SVE PADNE NA TEBE: Katarina Grujić progovorila o razdvojenosti od supruga Marka Gobeljića

Pevačica Katarina Grujić i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić od kada su stupili u brak nisu se odvajali, ali pošto je on potpisao ugovor za fudbalski tim u Atini, do rastanka je moralo doći.

- Radimo zajedno, svuda idemo zajedno, osim na poslove. On na svoj, ja na svoje. To je jedina razlika. Teško je kada ostaneš sam, sve padne na tebe, ne samo obaveze, to mi je najmanji problem. On mi najviše nedostaje da bude tu pored mene - kaže Katarina i otkriva kome je najteže pao rastanak.

- Marko je najteže podneo, a ja više od Katje. Ona još nije svesna. Kada god on okrene leđa, ona krene da plače, to je tako i kući. Sada kada smo bili na aerodromu, ona je plakala, ali sam je zanimala, pa je posle pet minuta prestala da plače, ali ja nisam, tako da ipak je meni bilo teže.

Iako su razdvojeni, ljubomora između partnera ne postoji.

- Ma kakva ljubomora. Ne verujem da su Grkinje toliko lepe kao Srpkinje, ali obožavam njihovu muziku - rekla je Kaća i dodala da nije tip koji se svađa.

- Nisam svađalica u braku. U braku postoje čarke, ali to nije ništa strašno i ozbiljno.

Dok su razdvojeni i nisu jedno pored drugog, pevačica je našla način da supruga iznenadi za rođendan.

- Sve je bilo jako emotivno, jer je baš dva dana pred rođendan otputovao u Atinu i potpisao ugovor. Kada sam shvatila da je sam za rođendan, samo sam kupila kartu i doletela u Atinu. Nije znao šta ga je snašlo. Zajedno smo proslavili. Došla sam samo na jedan dan da ga iznenadim i stvarno je bilo prelepo. Sad sam sa Katjom bila pet dana kod njega i bio je veoma emotivan rastanak, prepun suza, ali bože moj, takvi su nam poslovi. Mladi smo, zdravi smo, pravi, sve ovo što radimo, radimo zbog Katje i njene budućnosti, tako da istrpećemo to - kaže ona i dodaje da i dalje ne znaju na koga ćerka više liči.

- Ne vidimo na koga liči, svi kažu na Marka jer ima plave oči, ali kada joj namestim frizuricu ista ja. Na koga god biće svakako prelepa.

Bračnom paru se život iz korena promenio, kada je došla ćerka na svet.

- Očekivala sam da će mi se život promeniti kada ona dođe i jeste. Marku i meni je to bila najveća želja i svesna sam i znam kakve su me obaveze očekivale kada dete dođe na svet. Više nemaš vremena ni da opereš kosu, ni da ideš u toalet kada se tebi ide, sve prvo ona, pa ako stigneš onda ti. Sve se promenilo - rekla je Katarina i otkrila da je ćerku upisala i u vrtić.

- Katja je krenula u jaslice i privikla se baš dobro. Svakom detetu treba vrtić, da se druži sa decom, da ne bude konstantno u kući sa babama i dedama, prosto mislim da treba da se druži sa vršnjacima. Vrtić je veliki plus i dosta mi pomaže.

Dok mnogi misle da dosta trenira, ona ima potpuno drugi metod održavanja dobre linije.

- Tajna dobre linije je nerviranje. Što mi kaže drugarica: "Tebi ne treba trening, ti non-stop trčiš za Katjom". To je tako. Katja se budi u sedam ujutru, legne u jedanaest uvuče, ona nema mira, sada je u toj fazi, samo trči, juri, skače i to mi je neki vid treninga što je normalno.

Katarina se ni za jedno životno razdoblje nije pokajala.

- Ne bih izbrisala nijedan deo svoje karijere, toliko sam se trudila i toliko sam pazila šta radim u životu, da mislim da ljudi imaju samo reči hvale za mene. Ulagala sam u pesme, spotove i nastupe, da nije tako, ne bih posle jedanaest godina punila klubove i bila zakazana narednih godinu dana. Šta god da se dešavalo u mojoj karijeri, to je period odrastanja - rekla je ona, a onda istakla da na rijaliti "Farma", u kojem je učestvovala, ne gleda kao nešto negativno.

- Ne kajem se zbog rijalitija, to je bila jedna odskočna daska. Odmah nakon takmičenja, ušla sam u rijaliti i izbacila pesmu "Jedno đubre obično", koja je postala vanserijski hit, koji ima preko trideset miliona pregleda. Mislim da sam se u rijalitiju pokazala u najboljem svetlu, i za sad, kada se neko priseti mene kaže: "Ti si ona koja je bila svađalica, ali znaš da kuvaš, spremaš, čistiš". Tako da sam pokazala samo najbolje. Ali sam pokazala da niko ne može da me gazi, da znam da odgovorim. Sve bih isto ponovila, ne kajem se.

Izvor: Blic.rs
Foto: tamaramilutinovic/Instagram

Pogledajte još