IMAM EMOCIJE PREMA NJEMU: Aneli Ahmić iskreno o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem (VIDEO)

Tokom emisije "Elita - Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru razgovarao sa Aneli Ahmić, koja je progovorila o svom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Da li si očekivala ovakav ishod sa Janjušem? - pitao je voditelj Ahmićevu.

- Osećala sam da će doći do ovoga. Ili će doći do ljubavi ili će otići niz vodu. Kod nas nije otišlo niz vodu, dva, tri dana komuniciramo normalno, malo me on i takne za ručicu pa stane kad smo Uroš i ja trenirali, pa me dodirne, pa me gleda. Taj žar u njemu se nije ugasio. Ja imam emocije prema njemu i non-stop se smejem. Ali mi oboje želimo da se sklonimo jedno od drugog, smatramo da je najbolje da ne ulazimo u tu neku vezu - rekla je Aneli.

- Čak si mu prebacila u pušionici i rekla si da ti smeta što se to sa njegove strane predstavlja kao da si sama nešto potencirala i tražila - rekao je voditelj.

- Da, a ja uopšte nisam tražila da uđemo u vezu. Ni ja ne želim tu vezu, ne želim te odnose da imam jer oboje imamo ćerke kod kuće, ali naravno da bih volela da smo malo bliži, ne mislim na te odnose. Ja i te kako mogu bez odnosa, meni nije dokazivanje ljubavi kroz odnos, ali on je taj koji ne bi mogao da se kontroliše jer muškarci imaju jače seksualne nagone. Ipak, ne mogu da garantujem da ne bi došlo do toga da krenemo da se mazimo - rekla je Aneli.

- On se naduri kao malo dete i digne nos, stari je to lisac sa forama i fazonima. On stvarno ne štedi komplimente na tvoj račun i izdiže te i ističe u odnosu na sve devojke u rijalitiju, a ti kad se posvađate kažeš da od tebe želi da napravi lošu - rekao je voditelj.

- U nekim situacijama to osetim jer je to njegov odbrambeni mehanizam. On čeka moje izlaganje pa da može da me posmatra i napadne - rekla je Ahmićeva.

- Da li veruješ Jovani Cvijanović? - pitao je voditelj.

- Verujem, jer su to priče koje liče na njega. Te reči su izrečene, za to ruku stavljam u vatru. Ona njega ne zanima nego hoće da se poigrava, on voli da se žene okreću oko njega, a mene je to povredilo. Znam da nema emocije, ali nije lepo čuti to što joj je rekao. Jovana je malo priglupa, ali i te kako igra za taj opstanak - rekla je Aneli.

- Pričalo se o tome da li ti Mića puni glavu i ispira mozak u pabu. Zbog čega je Lepi Mića podigao Jovanu da ustane i kaže baš u trenutku kad se raspada tvoja i Janjuševa priča? - pitao je Tanasijević.

- Okrivili su Mensur i Janjuš nešto Miću i rekli da mi on puni glavu i onda je on rekao da ona ustane i kaže. Treba da se postavi pitanje zašto je Jovana baš tog dana rekla to i ja sam je i pitala to. Ajde dobro dirao ju je. Rekla sam joj da to nije trebalo da kaže, ali je trebalo da kaže da sa mnom igra rijaliti i da ona treba da se strpi i ne nađe dečka. Zašto mene nije dirao po polnim organima i gurao mi ruku u grudi - rekla je Ahmićeva.

- Čuo sam da si zapretila Urošu da ne zucne, šta ti je pričao iza kamera? Je l' su to neka obećanja? - pitao je Tanasijević.

- Lepe neke stvari, obećanja, ali ne bih ti to govorila - rekla je Aneli.

- Šta misliš o Lakićevoj priči sa Anom Ćurčić? - pitao je voditelj.

- Njemu je sve rijaliti, on se hvata za Milenu, za mene, a boji se Mensura o kom nema lepo mišljenje. Jako je kvaran. On očima ne može da me vidi kao ni Bojana, Predsednik, Slađa Blinda, Milena iako smo sad korektne, mislim da me ne voli. Ima ih baš, Jovana isto - rekla je Aneli.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još