TREBA DA JE BUDE SRAMOTA: Zvezdan Slavnić progovorio o odnosu sa Milenom Kačavendom

Zvezdan Slavnić, nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", oglasio se prvi put od početka emitovanja rijalitija "Elita" i prokomentarisao aktuelna zbivanja u Beloj kući, ali i učesnike koji ga često pominju.

O njemu, njegovom privatnom životu i odnosu sa bivšom ženom Anom Ćurčić mnogo puta je za crnim stolom govorila aktuelna učesnica "Elite" Milena Kačavenda, inače Anina bivša prijateljica, što Slavnić nije komentarisao za medije, izuzev nekoliko zagonetnih poruka putem storija na Instagramu.

- Taj neki citat koji su preneli mediji jeste se odnosio, između ostalog, na Milenu. Mislio sam da će ostati priča između nje i Ane, ne treba Milena da priča o meni, mojim stvarima, mojoj porodici... Ne treba ona da širi krug tih neki stvari, već da se skoncentriše na ono što je radila meni, da objasni narodu zašto je to radila. I Đedović je na osnovu nekih njenih priča, da sam ja kao ranije još trebalo da uđem, da muvam tamo nekog, što je budalaština, skapirao kao neke stvari - to me je malo iznerviralo, ali opet i to kapiram - rekao je Zvezdan, koji se osvrnuo na Mileninu izjavu da je on ispao šmeker posle "Zadruge", jer je nikada javno nije uvredio, a mogao je, uzme li se u obzir na koji način je ona o njemu pričala u medijima.

- Čuo sam to i video, naravno da je ja ne bih uvredio. Pa i sad, na primer, kada bih ušao ja tamo, ne bih je uvredio, već pitao neke stvari koje me zanimaju, da čujem od nje, kao majke. Mislim da nema prava da Moku Slavnića, legendu našeg sporta, onako vređa, to je velika sramota. Ona ne može da ga degradira, ali je to pokušala. Moraš da budeš neko ozbiljan u sportu, u toj profesiji, da bi mogla nešto loše i ružno da kažeš o njemu, ne možeš ti, kao Milena Kačavenda, da pričaš da li je Moka Slavnić dobar ili loš čovek, nemaš pravo na to. Za to treba da je bude sramota, tu je trebalo da, kao jedna žena i majka, uputi jedno izvinjenje...

Jedna stvar ga je kod Milene posebno razočarala.

- Milena ima divna dva deteta, podvlačim, divna dva deteta i znam da je jako dobra majka... A sve ono što je govorila o meni je moja Sara slušala, a izvinjenja nije bilo. Što se mene tiče, najmanje meni treba da se izvini. Zamislite da ja, na primer, uđem tamo, pričam o njoj neke izmišljene ili istinite stvari, a to da slušaju njena deca, njeni sinovi? Zameram to što nije imala osećaj da se izvini jednoj našoj legendi, mom ocu, kao i mojoj ćerki, a vrlo dobro zna ko je moje dete i kakvo je. Taj deo mi je, što se tiče nje, razočaravajući, a što se ostalih stvari tiče... Pokazaće vreme - rekao je Zvezdan, koji na pitanje kako mu se Milena čini kao učesnica rijalitija, kaže:

- Ona je jako rečita, inteligentna, namazana, gradska žena... Zna dobro šta radi. Kada bih imao priliku da je vidim oči u oči negde, pitao bih je ja neka pitanja koja mene stvarno interesuju.

Slavnić je prokomentarisao i odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

- Standardno, to je Janjuš. On igra svoju igru koja je uvek bila zanimljiva. Koliko sam uspeo da ispratim, video sam da on zna šta radi, e sad, kako to kome izgleda, ko kako želi da vidi... Mislim da bi nešto već odavno uradio da je to stvarno želeo, mislim da će ostati veran svojoj bivšoj ženi, ako joj je to već obećao, to već ne znam. A ona... Aneli mi deluje malo zbunjeno, ne znam šta bih rekao za nju. Deluje mi kao da je malo pogubljena u svim tim stvarima.

Ne krije da ga je iznenadilo ponašanje Nenada Macanovića Bebice.

- Bebica je prošle godine bio super sa mnom, bili smo u jako dobrom odnosu. Sada je totalno drugi tip, ne znam zašto se sada tako preokrenuo. Malo je glupo, ako se setiš šta si doživljavao od jedne osobe, ne znam šta sada pokušavaš i dobijaš... Jako mi je čudan što to radi, ali on zna šta radi, ako mu to tako odgovara... Jednostavno, totalno je drugačiji - priča Zvezdan, koji je posle niza spekulacija otkrio u kakvom je odnosu sa Jovanom Tomić Matorom, kao i to da li su se čuli i viđali tokom leta.

- Čuli smo se letos, okej smo! Nismo se puno viđali, ona je bila u nekom svom haosu, ja u svom. Čuli smo se više puta, videli smo se jednom, kad sam išao da uzmem moje stvari. Ja joj kažem: "Dođi ovde", pa ona ne može, pa zove ona mene, ne mogu ja... I svadbu je tu imala, nismo stigli. Ja Matoru volim, pa volim.

Od novih učesnika, izdvojio mu se Uroš Stanić.

- Upoznao sam ga na TikToku, vidim da me je branio u "Eliti". Rekao sam mu da mi je takav, poput njega, trebao prošle godine za Necu i Pecu, da ga pustim da se bori. Janjuš je tu našao neku žicu, dozira da to bude interesantno, a da li je njima Uroš tamo dosadan ili ne, to ne znam. Janjuš je našao foru da budu zanimljivi i on i mali.

Zvezdan je otkrio i u kakvom je emotivnom statusu.

- Emotivno nisam zauzet. Da, naravno, dopisujem se, viđam se, ali suviše je rano da se upuštam u neku ozbiljnu priču. Što se Maje Marinković tiče, ne, nikada se nisam ni čuo ni video sa njom otkada sam izašao, iskreno.

Izvor: Pink.rs
Foto: slavnic.zvezdan/Instagram

Pogledajte još