POSEBAN DAN U PORODICI POZNATOG PEVAČA: Aleksandra i Bojan Vasković krstili ćerkicu Helenu (FOTO)

Pevač "Leksington benda" Bojan Vasković sa suprugom Aleksandrom pre dva dana upriličio je krštenje ćerkce Helene, koja je na svet došla sredinom novembra prošle godine.

Ponosna majka na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila je nekoliko fotografija koje su nastale ovog posebnog dana za zaljubljeni bračni par.

Nekadašnja manekenka, a sada poznata doktorka, svojoj mezimici, koja se odmah nakon rođenja suočila sa velikim zdrvstvenim problemima, uputila je dirljive reči.

- Mnogo je toga je stalo između rečenice - "Ovo nije dobro" do jučerašnjeg dana... A sve može stati u jednu jedinu reč - Bog! Srećno krštenje, latice naša! - napisala je supruga popularnog muzičara.

Devojčica koja će uskoro proslaviti prvi rođendan blistala je u beloj haljinici, dok su uz nju tokom svetog čina bili presrećni roditelji, kao i sestra Anđelina i brat Mihajlo.

Podsetimo, Aleksandra i Bojan na večnu ljubav zavetovali su se 12. jula 2015. godine i slove za jedan od najskladnijih bračnih parova na domaćoj javnoj sceni.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: _mrs.vaskovic_/Instagram

Pogledajte još