AKO SE UDA ZA NJEGA, DOŽIVEĆE ISTU SUDBINU KAO JA: Aneli Ahmić iskreno o venčanju bivšeg izabranika Asmina Durdžića i Stanije Dobrojević (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje za učesnicu "Elite" Aneli Ahmić.

- Aneli, kada bi hipotetički saznala da Stanija Dobrojević i Alibaba (Asmin Durdžić) žele da se venčaju u "Eliti" pred tobom, šta bi im poručila? - pitao je voditelj.

- Poželela bih im svu sreću. On je spreman na sve tako da me ne čudi, a i ona je pokazala kakva je žena, čim je pristala na tako nešto. On je mene i dete ostavio zbog nje, ali i ona će proći isto tako, želim joj od srca. Hoće da mi nanesu bol, ali ne bi im pošlo za rukom. Kada bi se udala za njega doživela bi istu sudbinu - rekla je Aneli.

- Ja sam mislio da smo mi ovde najveći ludaci, ali izgleda da su napolju veći. Stanija se sprda i hoće medijsku pažnju, očigledno je da je sve znala i da je samo glumila finoću. Taj čovek je retardiran kompletno - rekao je Marko Đedović.

- Ja njega znam kako diše i očigledno je da gaji još emocije prema meni - rekla je Ahmićeva.

- Čovek je njoj želeo da se vrati, pročitao sam sve poruke koje joj je slao pred ulazak. Očigledno je da je još voli čim pokušava da joj napakosti. Staniji ostaje bruka do kraja života - rekao je Đedović.

- Stanija ne preže ni od čega da bude bitna. Nije mi jasan taj čovek, sa ovom osobom ima dete i trebalo bi da je barem poštuje kao majku svog deteta - rekao je Lepi Mića.

- Ja sam njega blokirala, ali on je meni pisao i pisao. On nije očekivao moj ulazak i mislio je da će moći da me ucenjuje i manipuliše, ne da ću ući ovde i obelodaniti sve. On je mene samo video na televiziji, mislim da su po bolnicama završili kada su me videli - rekla je Aneli.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još