UZDRMAO LJUBAVNU VEZU BIVŠE DEVOJKE: Adam Đogani novi je učesnik "Elite" (VIDEO)

Sinoć su na televiziji "Pink" održane emisije "Vanredno ubacivanje" i "Pitanja novinara". Bela kuća u Šimanovcima postala je bogatija za tri učesnika. Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila je da će se učesnicima "Elite" prvi priključiti bivši zadrugar Adam Đogani, koji će se od ove večeri ravnopravno boriti sa ostalim takmičarima.

Nakon što je podigao veliku prašinu izjavom da je imao romansu sa Milicom Veličković, svi su bili nestrpljivi da vide kako će izgledati njihovo suočavanje u Beloj kući.

- Adame, kako se osećaš - pitala je voditeljka Adama.

- Predobro se osećam, nemam osećaj da treba opet da uđem. Moj plan i cilj je da konačno dođem do finala - rekao je Adam.

- Kakav je tvoj odnos sa Milicom Veličković? - pitala je voditeljka.

- Ona je meni stvarno jako draga i baš mi je dobra drugarica. Neprijatno mi je da pričam o ostalim stvarima. Bili smo zajedno oko dva, tri meseca, ali ne želim da se moje učešće zasniva na tome. Terza želi da bude Bilal i sve bi uradio za rijaliti - rekao je Adam.

- Mi imamo saznanja da si ti bio sa njom, neposredno pre ulaska u "Elitu" i kada se u prvim danima sumnjalo na njenu trudnoću, bila bi velika verovatnoća da je tvoje - rekao je novinar.

- Mislim da će Milica da se obraduje kada me vidi. Tek poslednjih mesec dana sam saznao da će ući u "Elitu". Nije mi bilo ni na kraju pameti da će tako pametna devojka biti sa likom poput Terze. Posavetovao bih je da ne pravi od sebe budalu i da manje pije - rekao je Adam, pa dodao:

- Mislim da je Terza baš manipulator i da se predstavlja onakav, kakav nije. Daj Bože da se stvarno zaljubio i ja želim da ona bude srećna sa bilo kim. Ne znam da li postoji mogućnost da nam se vrate emocije i trudiću se da izbegavam te veze, ali kakve sam sreće, opet ću se zaljubiti.

- Postoji li neka druga devojka koja ti je privukla pažnju? - pitala je voditeljka Adama.

- Postoji, ali ne bih da otkrivam - rekao je Adam.

Nakon intervjua u studiju, Adam se zaputio na imanje. Kada je ušao u Belu kuću, Milica Veličković je promenila izraz lica u sekundi. On ju je odmah po ulasku u rijaliti kuću zagrlio, što je Borislavu Terzići Terzi zasmetalo. Adam je uspeo da svojim ulaskom u "Elitu" uzdrma vezu Milice i Terze.

- Ja sam Adam Đogani. Po treći put učestvujem. Svima dajem šansu, sve zavisi kakvi ćemo biti. To je to od mene, vreme će pokazati u kakvim ćemo odnosima biti - kazao je Adam.

- Šta imaš da ga grliš? Šta ste imali? - upitao je Terza Milicu.

- Rodnijev drugar. Samo smo drugari. Ne znam šta je tu problem - kazala je Milica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još