U okviru "Taste of Planet" festivala održana "Food Talk" panel diskusija

U subotu, 28. oktobra, održana je "FoodTalk" panel diskusija, na kojoj su učesnici govorili o aktuelnostima i inovacijama vezanim za gastronomiju.

Šta je sledeće što može zadovoljiti osetljiva nepca i velika očekivanja posetilaca "fine dining" restorana, zašto je pivo dobro uz obrok i šta se sa čim kombinuje, da li smo ono što jedemo i koje su to omiljene vinske etikete čuli smo od učesnika panel diskusije.

Na ove i mnoge druge teme koje se tiču prehrambene industrije diskutovali su Jasmina Vukašinović Tubić, vlasnica restorana "Jasmin A Maslina", Ivana Vujasin, koordinatorka kongresa "Ishrana budućnosti", Nataša Silađi, vlasnica vinarije "Alhemija", i Dragan Đurica, vlasnik kraft pivare "Beercuz". Panel diskusiju je moderirao Borislav Despotović, glavni i odgovorni urednik magazina "BIZLife".

"FoodTalk" se održao uz podršku Autonomne pokrajine Vojvodine, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, na platou ispred TC "Promenada", gde smo tokom čitave nedelje u okviru "Taste of Planet" festivala predstavljali nacionalne kuhinje iz čitavog sveta i ugostili mnogobrojne ambasadore i predstavnike ambasada. Novosadska publika je tokom FoodTalk panel diskusije imala priliku da degustira i slatke gurmalnluke karakteristične za naše područje.

Foto: Mladen Sekulić

Pogledajte još