ODALE IH FOTOGRAFIJE: Maja Marinković i Edis Edo Fetić u ljubavnoj vezi?!

Ljubavni odnos Maje Marinković i Edisa Eda Fetića, nedeljama unazad jedna je od glavih tema u medijima. Mnogo puta su uhvaćeni na istom mestu, oboje govore da nisu u vezi, međutim, njihovi fanovi tvrde suprotno.

Nakon što su na svojim profilima na Instagramu objavili fotografije iz Italije, pratioci su pomislili da su u tajnoj vezi, međutim, Edo je za Pink.rs negirao da su zajedno, i rekao da čak nisu boravili u istim gradovima ove države.

Sledećeg puta, oboje su objavili video-snimke sa aerodroma, nakon čega je Maja objavljivala fotografije iz Španije, dok Fetić nije otkrio gde je otputovao.

Na njihovim poslednjim objavama, pratioci su uočili još jednu sličnost. Naime, Edo je na svom Instagramu objavio sliku kako uživa u sunčanom danu kraj reke, a po osmehu na slici se vidi da je veoma srećan.

Sa druge strane, Maja je na svom profilu objavila sliku kraj reke, a fanovi su odmah reagovali i napisali da su njih dvoje zajedno, te da su ih fotografije i ovog puta odale.

Pratioci bivših zadrugara im očigledno ne veruju, te su nastavili da prate svaki njihov korak jer su ubeđeni da su Maja i Edo u ljubavnoj vezi.

Izvor: Pink.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još