NJEGA SAM NAJVIŠE VOLELA, A ON JE UVEK ŽELEO DA ME PONIZI I DEGRADIRA: Miljana Kulić u suzama progovorila o odnosu sa Ivanom Marinkovićem (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje učesnici "Elite" Žani Đorđević.

- Žana, svaka ti čast, jer nisi iskompleksirana. Miljana Kulić je toliko lepa, da niko u kući ne može ni da joj se približi - glasila je konstatacija.

- Zaista mislim da je Miljana kvalitetna osoba. Treba joj više samopouzdanja. Treba da bude samosvesnija, da očvrsne i da shvati koliko je vredna. Ne treba joj muškarac da bi dominirala - rekla je Žana.

- Ti smatraš da je Miljana uragan, a Teodora i Poršelna povetarac - kazaao je voditelj.

- Ona je dosta pametnija od njih, ovo je moje mišljenje. Lepota je u oku posmatrača - rekla je Žana Omnia.

- Javnost ne zna kakve sam momke imala pre mog prvog pojavljivanja u javnosti. Ivan Marinković je srušio moje samopouzdanje. Njega sam najviše volela. Omalovažavao me je. Na sve načine je gledao da me degradira i ponizi, pričao je da je Željko začet na WC šolji, mene to boli. Njega sam volela više nego Zolu, on me je uništio - rekla je Miljana i zaplakala.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još