VOLIM FUDBALERE: Sandra Afrika progovorila o ljubavnom životu i odnosu sa bivšim dečkom Vovom Volkovim

Pevačica Sandra Afrika progovorila je o poslovnom i privatnom životu, i tom prilikom dotakla se njenih ljubavi sa poznatim muškarcima.

- Svašta pripremam, pa između ostalog i album, to mi je oduzelo celo leto, a radim i dalje. Svaki dan sam po studijama. Radimo tekstove, tu je i Saša Lazić, nastavljamo saradnju - priča ona i otkriva kakav je njen trenutni ljubavni status.

- Komplikovano je jako. U poslednje vreme sam se posvetila dosta poslu, tako će i da ostane. Ljubav je po strani, kada bude bilo nešto vredno pomena, ja ću vas obavestiti.

Godinama unazad sedmu silu intrigira Sandrin odnos sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, a sada je otkrila u kakvim su odnosima.

- U super smo odnosima, korektnim. Ostali smo prijatelji, tu nema mesta svađi i negativnim emocijama.

Mediji su je povezivali i sa košarkašem Nikolom Milutinovim, a Sandra se sada osvrnula na razna nagađanja.

- Tačno je to da dečka poznajem, pevala sam kod njega na žurkama dva puta, jednom u Beogradu, jednom u Novom Sadu i bilo nam je predivno. Po mom mišljenju je on pravi gospodin. Osim te saradnje nismo se nikad viđali. Ne znam kako je došlo do takvih navoda, zapratili smo se na Instagramu jer se znamo duži vremenski period.

Na pitanje da li bi više voli fudbalere ili košarkaše, Sandra odgovara:

- Možda bih pre izabrala fudbalera, a jedini razlog je visina košarkaša, jer sam ja jako mala. Baš kad sam pevala kod Nikole, on je stajao blizu bine onako visok, a ja i na bini niska, gledam ga, hoću nešto da mu kažem... Generalno, sportisti su okej, volim nekog ko je u sportu, i ja ceo život treniram... I da nije sportista u pitanju, pre bih odabrala višeg momka u principu, mislim da ne postoji neko ko je niži od mene.

Pevačica je otkrila i da li će se uskoro postati majka.

- Ne znam ni koje je godine to bilo, da ne pogrešim... Išli smo ka tome, ali jednostvano se nismo do kraja dogovorili kako treba. Nije mi kupio prsten, samo je bila neka priča, ali se to nije ostvarilo - rekla je Sandra i otkrila da li je ranije bila u drugom stanju, kako se navodilo u medijima:

- Ne, nisam bila trudna ranije. Tada se nisam oglašavala, svakog čuda tri dana dosta. Naravno da u bliskoj budućnosti priželjkujem da postanem mama, jedino mi je to polje ostalo neispunjeno, u svim ostalim segmentima sam ispunjena.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: sandraafrika/Instagram

Pogledajte još