MILJANA KULIĆ SE OBRADOVALA: Lazar Čolić Zola novi je učesnik "Elite" (VIDEO)

Sinoć su na televiziji "Pink" održane emisije "Vanredno ubacivanje" i "Pitanja novinara". Bela kuća u Šimanovcima postala je bogatija za jednog učesnika. Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila je gledaocima rijalitija da je Lazar Čolić Zola novi, regularni učesnik "Elite".

Zola je novinarima otkrio šta gledaoci "Pinka" mogu da očekuju od njega ove godine, kao i kakav će odnos imati sa bivšim devojkama, Miljanom Kulić i Slađom Lazić.

- Da li si pratio dešavanja u "Eliti" i kako komentarišeš Bebicu - upitala je voditeljka Zolu.

- Bebica kao Bebica, za mene je prevarant i imam neke argumente što to mislim i to je to. Ne kažem da sam ja pošten, ali evo, on najviše zbog odnosa sa Marijom. Nelogično je da pričaš dve godine nešto i bude ti Bog, a onda je najgora. Od početka sam za Mariju govorio sve najgore i to i dan danas mislim, mi se nikad nismo mirisali, a ispalo je da je on sve folirao - rekao je Zola.

- Bebica sad vodi jednu od glavnih reči u "Eliti" - rekla je voditeljka.

- Te provokacije su niske sa obe strane, previše mi je da se takve reči izgovaraju. Ne znam odakle njima izlazi to, ja takvu inspiraciju nikad nisam imao - rekao je Čolić.

- Kako ti Miljana deluje u odnosu sa Bebicom? - pitala je voditeljka Zolu.

- Deluje mi kao da se oseća izigrano. Moj bilo kakav odnos sa njom, bi bio moja najveća greška - rekao je Zola.

- Ona je bila tvoja, do sada, najveća ljubav - konstatovala je voditeljka.

- Pa jeste, ja moram biti iskren i reći da je poštujem. Ove sezone sam spreman trista posto - rekao je Lazar.

- Miljana te je dozivala zbog sebe same, ali te doziva i zbog Anite, Teodore Delić,.. Pa, Teodora kaže da jedva čeka da ona još više izludi kad se i ti zaljubiš u nju, kao Bebica - rekao je novinar.

- Ja sam za tu devojku čuo iz grada, ali je ne poznajem, tek ću je sad upoznati - rekao je Zola.

- Ona je sad zvanično sa Bebicom, opet ti i on oko jedne devojke, biće to interesantno i tenzično. Često te je dozivala zbog Anite - rekao je novinar.

- Istina je da nju neću da komentarišem, imam svoje neke razloge. Znam da će biti raznoraznih komentara, ali ne želim da je komentarišem - rekao je Zola.

- Miljana je rekla da bi najviše volela da ti dođeš, da vi pijete kafu i da se družite i zajedno zezate druge ljude - rekao je novinar.

- To bi bilo super kad bih ja mogao da sedim pored osobe sa kojom sam bio toliko dugo i to bi bilo zanimljivo. Ja ne znam kako bih podneo to druženje, pa bolje ne ići tamo gde sam se pržio - rekao je Zola.

- Koja učesnica bi mogla najviše da ti se približi? - pitala je voditeljka Zolu.

- Znajući sebe, sigurno će neka da mi se svidi - rekao je Čolić.

- Šta je to što ne može da spoji Janjuša i Aneli, još uvek? - upitao je novinar.

- Male su šanse da se ne desi niša, ali se on bori sam protiv sebe - odgovorio je Zola.

- Zar Aneli jednom prilikom nije rekla da može da parira Maji Marinković u izlivu ljubomore? - upitala je voditeljka Čolića.

- Jeste, to vole muškarci poput Janjuša i mene, koji nisu baš najnormalniji. Ako se već dopadaju jedno drugom, ne znam što bi ih to kočilo - kazao je Zola.

- Janjuš, Aneli i Uroš čine jednu malu "porodicu", kakvu ulogu ćeš ti imati, ako im se pridružiš? - upitao je novinar Lazara.

- Ne znam da li ću ja moći da provodim vreme sa Urošem, iskreno - istakao je Zola.

- Sla]a Poršelina te je stalno dozivala, kako bi imali intimne odnose u rijalitiju, da li će do toga doći? - upitao je novinar.

- Čisto sumnjam, ne znam. Ne mogu da kažem da neće, još ako popijem - rekao je Zola.

Nakon intervjua u studiju, Zola se zaputio ka rijaliti imanju u Šimanovcima. Čolić je ušao u Belu kuću, pozdravio se sa učesnicima "Elite", kao i sa svojom bivšom devojkom, Miljanom Kulić.

- Ćao, kako si - pitao je Zola Miljanu.

- Odlično, ti - rekla je Miljana.

- Je l' sve okej? - pitao je Čolić, a Miksi ga je poljubila u obraz.

Nakon ulaska i upoznavanja sa učesnicima rijalitija, Lazar se kratko obratio budućim cimerima i gledaocima "Pinka".

- Ljudi, ukratko, nisam bio spreman za rijaliti do ovog momenta, bio sam bolestan, ali sad sam spreman i nadam se da ostajem do kraja. Ne želim ni sa kim ovde da se svađam, možemo imati loš, ali i dobar odnos, kako ko hoće. Toliko od mene, ove sezone idemo na 300 - poručio je Čolić učesnicima "Elite".

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još