PREKINULA NAGAĐANJA: Maja Marinković progovorila o odnosu sa Edom Fetićem

Bivša zadrugarka Maja Marinković bila je gošća jučerašnjeg izdanja emisije "Premijera - Vikend Specijal".

Starleta je gledaocima televizije "Pink" otkrila kako se provodila na svojim putovanjima u Evropi, a onda je progovorila o odnosu sa bivšim zadrugarom, Edisom Edom Fetićem, sa kojim je mediji i fanovi već neko vreme povezuju. Na kraju intervjua, dotakla se i teme prijateljstva sa Stanijom Dobrojević.

- Bila sam na mnogo destinacija, ali najbolje sam se provela u Barseloni. Najlepši utisak nosim odande. Na momke nisam obraćala pažnju, u Španiju sam išla sa svojim drugom, Makijem. Nisam imala vremena za muškarce, uživala sam, neke druge stvari su mi bile prioritet - rekla je Maja, te je spomenula Eda Fetića:

- Nikakve veze sa čovekom nemam, niti smo išli zajedno bilo gde. Imamo korektan odnos, ostali smo u dobrim odnosima posle "Zadruge". Čula sam se sa njim, rekao mi je da mu se telefon usijao od poziva. Ko hoće da veruje u to, neka veruje. Smešna mi je ta priča, ne postoji ništa između nas. Mislim sve najlepše o njemu, smešno je da se tolika prašina digla oko toga.

Marinkovićeva je progovorila o prijateljstvu sa Stanijom Dobrojević i odnosu svog bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić.

- Sa Stanijom sam u odličnim odnosima, imam najlepše mišljenje o njoj. Ne znam da li je s dečkom, pričale smo o drugim stvarima. Ja Staniju stvarno volim i ona je mnogo dobra devojka, žao mi je što su ljudi preko njenog imena ušli u rijaliti. To što ti utanjiš glasić, ne znači da si naivna. Nije se ona baš svesno zakačila za Janjuša, ma daj. Ona vrlo dobro zna da je njen bivši muž govorio istinu kad je rekao da je ona po ceo dan gledala rijaliti kod kuće. Mislim da joj se Janjuš dopada, on je vrlo harizmatičan i duhovit. Mali Uroš vadi prosek 100%, samo bih njega gledala. Maciku bi zavoleo više od mame. Mene dožive kao vešticu, pa kad me upoznaju, iznenade se kako sam fina. Mislim da je Aneli moj fan, dokazala je to kad je kačila moje klipove po društvenim mrežama. Odlično je ona upućena u sve, ušla je unutra da bi postala popularna po svaku cenu. Nije uopšte glupa, a Stanija je čovek, ona je iskrena i htela je da sazna šta je istina, ona je odmah rekla da joj se nije dopala energija od Aneli. Ne može treća žena da ti rasturi odnos ako je taj odnos dovoljno jak. Nije kriva žena, nego muškarac. Žene, vežite svoje muževe za drvo i to je to - rekla je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još