MATORA SAZNALA SVE O ANITINOJ AVANTURI: Jovana Tomić i Matea Car suočile se u "Eliti" (VIDEO)

U emisiji "Elita - Pitanja novinara" koju je sinoć vodila Ana Radulović, specijalna gošća bila je Matea Car, popularna Tiktokerka iz Hrvatske koja se dopisivala sa Anitom Stanojlović u trenutku kada je stupila u brak sa Jovanom Tomić Matorom.

Matea je na televiziji "Pink", iznela sve detalje i dokaze o njihovoj "maloj avanturi", te da joj je Anita slala eksplicitne fotografije i priznala da ne želi da se uda za Matoru.

Nakon intervjua u studiju televizije "Pink", Matea se zaputila u "Elitu" kako bi se suočila sa Matorom.

Drvo mudrosti pozvalo je Matoru, te je ona stigla u Rajski vrt.

Podsetimo, u javnost su procurele prepiske Anite Stanojlović i Matee Car, a Jovana Tomić Matora je tokom hipotetičkih pitanja voditelja u vezi ovog slučaja, istakla da veruje svojoj supruzi, kao i da je sugurna da je treća osoba pokušala da naruši mir u njihovom braku.

Matora je otkrila kako se oseća kada su u pitanju prepiske njene partnerke Anite i Matee Car.

- Drvence, što me zoveš sad, u ove kasne sate? - upitala je Matora.

- Veza između nas je neraskidiva. Jovana, već neko vreme postoji afera koja trese "Elitu". Šta ti misliš o tome? - upitalo je Drvo.

- Volela bih da Maša ili Darko odu do mojih kući i da vide da li je to ta osoba, za koju mislim da jeste. Neka vide naše prepiske i konverzaciju kako je sve išlo. Sve ono što nisam imala za Anitu prošle godine, sada imam. Sve i da postoji prepiska, ne vidim ništa loše. Ja mogu da ispičam kako je bilo i šta je bilo. Ako je reč o Matei, onda mi to miriše na glupost. Ona mi je čestitala i venčanje. Volela bih da znam o čemu je reč, ali verujem svojoj ženi. Ako će mene neko uzdizati, a Anitu pljuvati... - kazala je Matora, pa dodala:

- Kao što sam i rekla, neka dođu Maša i Darko u moju kuću, pa neka vide prepiske sa izvesnom Mateom, koja je podržavala Anitinu i moju ljubav. Ona je ostavla komentar podrške Aniti i meni, a mene je to uduševilo, jer su tu bili raznorazni komentari koji nisu najbolji, ali je bilo i onoh pozitivnih. Ako je to ta devojka, onda mi je sve jasno. Ja nisam videla da Anita radi išta loše, gledala sam kako snima "lajvove", koji nisu izgledali sumnjivo. Ta Matea je rekla da ima devojku već sedam godina, nije mi jasno o čemu je reč?! Ako je najgora poruka njihova: "Čestitam ti, žao mi je što se nismo videle", onda ne znam.

- Rekao sam ti da si moja miljenica. Ako imaš želju da uživo pitaš tu osobu, onda možeš da je pitaš sve što imaš - reklo je Drvo.

- Želiš li kumu (Đedovića) da povedeš sa sobom? - upitalo je Drvo Matoru.

- Naravno - rekla je Jovana i krenula da se "suoči" sa Mateom.

Produkcija "Elite" uvela je Mateu na rijaliti imanje kako bi se suočila sa Matorom, bez Anite. Matorin kum, Marko Đedović krenuo je sa njom u Šiša bar gde će se njih dve sresti.

Nakon što su se pozdravile, Matea i Matora su krenule da pričaju o Aniti.

- Ja sam te molila da me braniš u "Amidžiju", to je Anitino maslo. Tebi se svi smeju, ona je meni slala gole slike, ja znam detalje sa svadbe, zašto je cepala venčanicu, znam kakvo vam je bilo kupatilo u Crnoj Gori. Ona je tražila da ja instaliram Telegram da bismo se tu čule - rekla je Matea.

- Je l' se to sve dešavalo kada si se muvala sa Anom Spasojević? Sa druge strane, ja znam da Anita nema Telegram - upitala je Matora.

- To nema veze sa Anom Spasojević, ja nisam negativna lik ovde. Imala sam vezu od sedam godina, ja sam raskinula kada sam krenula da se dopisujem sa Anitom. Ja sam ovde došla da ti kažem da su dokazi svi napolju - rekla je Matea.

- Je l' imaš te njene slike, i to sve - upitao je Marko TikTokerku.

- Imam sve, ja sam došla u emisiju da operem svoj epitet "rasturačice brakova" - dodala je Hrvatica.

- Onda su njih dve napravile zavrzlamu, ova se fejk udala, ja bacila parem, ova neće da uđe ovde... Ne mogu da verujem - rekla je Jovana.

- Postoji video gde se ona snima i kako me pozdravlja Sandra Rešić. Ona je mene zvala da dođem kod vas u stan kada si ti išla u Japan sa Majom - govorila je Matea.

- Je l' imaš ti sve to - upitao je Marko.

- Ona je mene zvala iz nekog gardarobere pre svadbe, i govorila da ne želi da se uda, i pričala je kako se plaši da ja uđem ovde - rekla je TikTokerka.

- Je l' imaš ti taj deo gde piše sve to - upitala je Matora.

- Postoje prepiske da je htela da se tetovira za mene, postoje prepiske za mene i ulazak, a pored toga, pričale smo o sto stvari. Darko je danas uporedio brojeve i video je da je to to - govorila je Matera.

- Ja sam imala sto dešavanja ovde, i znam dosta njih koji me pljuju, tačnije Anitu, i Ana Spasojević i Rešićka kako pljuju Anitu, neka mi popuše ku*ac, a ako je istina, odmah razvod - rekla je Matora.

- Ona je meni rekla da kada budemo same, da će mi reći razlog što se udala - nasatavila je Matea.

- Ako je to tako, da je ona znala za to, i da mi ne kaže, onda su meni i ona i Matea ista go*na - rekla je Tomićeva.

- Ja jesam go*no, ja ne bežim od toga da sam se muvala sa zauzetom ženom - dodala je Hrvatica.

- Ja sam čula sa tobom da proverim što se vi čujete - rekla je Matora.

- Da, ona je meni rekla da ja to demantujem, kada joj je Matora uzela Instagram, mi smo se dopisiale na TikToku - rekla je Matea.

- Ona je meni rekla da se niste dopisivale na TIkToku, a ako postoje prepiske - ćao, zdravo, razvod -izjavila je Jovana.

- Trebalo je da se vidimo da je Matora otišla u Japan - rekla je Matea.

- Ako postoje prepsike za TikTok, onda je to kraj. Meni je rekla da je Ana i Rašićka pljuju - dodala je Matora.

- Pa ako su to videle, nije ni čudo što je pljuju - dodao je Marko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još