NAPRAVILA JE BUDALU OD MENE: Jovana Tomić Matora u suzama progovorila o izdaji supruge Anite Stanojlović (VIDEO)

Tokom emisije "Elita - Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru na rijaliti imanju u Šimanovcima razgovarao je sa Jovanom Tomić Matorom, koja je nedavno saznala da se njena supruga Anita Stanojlović dopisivala sa Mateom Car iz Hrvatske, te da joj je na dan venčanja slala svoje eksplicitne fotografije.

- Razvaljena sam, nisam ništa od ovoga očekivala. Bila sam ubeđena da mi napolju rade o glavi. Desile su mi se još neke stvari u životu, kao da mi se sve loše dešava u životu. U strahu sam, u grču sam. Vidim reporterku kao da mi je sestra. Plašim se da ne padnem u depresiju, Marko Đedović i Nenad Aleksić Ša mi dosta pomažu. Boli me uvo i da se iz*ebala, ali da te neko "radi". Držala sam lajv sa Mateom, "uradile" su me kao budalu, ja posle odvedem njeno dete u park, a one se "kuckaju". I to što je manipulisala detetom sa mnom, sve mi ima smisla. Priznala je Mileni Kačavendi da je pravila lažne frke zbog toga. Marko i ja se na stepenicama ubismo od plača jer smo postali kumovi, on mi kaže da idem po Anitu, a ona sedi na stepenicama i govori mi da je pustim jer drži lajv. Tačno je čekala da se javi - rekla je Matora.

- Je l' si ti gledala taj snimak? Bila je tužna, ljuta i rekla da čeka da joj pošalje jedna osoba smajli - rekao je voditelj.

- Ja sam to sa tatu majstorom u četiri popodne saznala. On je došao oko sedam, osam, znači ti si ceo dan morala da budeš u kontaktu sa njom, a ona i to negira. Ona ne zna šta ta devojka ima i šta vi sve znate jer je ona bila ubeđena da je ova neće izdati i da ju je Matea podržala da uđe ovde. Rekla mi je da je Telegram instalirala zbog frizera. Mislim da postoji još nešto, da ni ona devojka nije sve rekla. Zašto bi te švalerka podržala da uđeš u vezu sa ženom. Nešto nije štimalo čim je ova imala potrebu da izda taj njihov dogovor - rekla je Tomićeva.

- U kakvom strahu ja mogu da budem ako znam da nisam slao poruke i fotografije koje ne bi trebalo - rekao je voditelj.

- Ja nisam ni na filmu čula i videla to. Koliko je ona meni psihu kupovala, nisam joj ni tražila Instagram. Svaki put je telefon nosila sa sobom. Bila sam tipovana sto posto, ali morao je još neko da zna, ne samo njih dve - rekla je Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još