SREĆAN SAM I ISPUNJEN U LJUBAVI: Saša Kovačević progovorio o dugogodišnjoj vezi sa Zoranom Tasovac

Popularni pevač Saša Kovačević u emisiji "Premijera - Vikend specijal" govorio je o svom koncertu u Nišu, novogodišnjoj noći, dugogodišnjoj vezi sa Zoranom Tasovac, kao i odnosu sa njenom ćerkom Iskrom.

- Željno sam iščekivao taj koncert. Nikako da se kockice poklope, ja sam uvek želeo da se to desi u nekom letnjem periodu. Mislim da smo pružili posebnu energiju i poslali posebnu poruku s bine. Vremena se menjaju i muzički pravci. Treba ostati dosledan sebi i onome što voliš - rekao je Saša i dodao:

- Na stranu što se desilo u nekom periodu što se tiče otkazivanja nastupa, dešava se jednom u 100 godina. Ne samo meni, možda je malo tužno što se to tako dešava, apelujem na ljude da se malo primire što se tih teških tema tiče. Voleo bih da probamo da sve gledamo nekim drugačijim očima. Nisam izrevoltiran, ali sam tužan što se to dešava - poručio je pevač i dodao:

- Posebne su novogodišnje noći. Ja volim da ih provodim sa svojom porodicom, to su momenti kad smo van zemlje. To je nekako normalno - kaže Saša i dodaje:

- Imam tu privilegiju da sam srećan i ispunjen na ljubavnom planu. Mislim da je zrelost ključ. S mog aspekta mislim da mi - muškarci sazrevamo malo kasnije, volimo da smo momci ceo život, ali se onda desi nešto što nas smiri i obori i drago mi je što sam konačno sazreo. Sve u životu je jedna lekcija. Bitno je ostati na zemlji i ostati dobar čovek - poručuje Kovačević i otkriva kakav odnos ima sa Zoraninom ćerkom Iskrom:

- Iskra je u školi odlično, ima sve petice. Nemamo nikakvih problema, ona je vredna i jako je pametna i uživamo u nekim danima... To je neko predtinejdžersko vreme.

Izvor: Pink.rs
Foto: sashakovacevic/Instagram

Pogledajte još