NE POSTOJI VEĆA BUDALA OD MENE: Jovana Tomić Matora iskreno o prevari supruge Anite Stanojlović (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima učesnicima "Elite" prikazan je klip u kojem se Jovana Tomić Matora suočava sa Mateom Car, koja se dopisivala sa njenom suprugom Anitom Stanojlović.

- Blam me je kada gledam ovde koliko me je blam i koliko mi je mozak ispran. Da Marko Đedović nije bio tu ne bih joj poverovala. Veća budala od mene ne postoji. Nikada nikome nisam toliko verovala. Sada kada gledam vidim koliko je sve istina, jer je i Anita priznala. Da sam ja bila sama tamo, ja bih devojci možda opalila i šamar. Ovde izgledam sebi toliko jadno i bedno. Moj odnos sa Anitom kakav je bio ovde, takav je bio i napolju. Ja sam branila i Anitinu mamu, a ta smećarka me sada pljuje. Ove emisije su mi pakao. Trudim se da budem hrabra, ali slomi me - rekla je Matora.

- Koji deo iz ovog video klipa ti je najviše "zaparao uši"? - pitala je voditeljka Ivana Šopić.

- Onaj deo sa svadbe, da će joj sve reći kada budu same. Isto ono kada je planirala da ide kod nje u Zagreb. Možda bih joj dala šansu da porazgovara sa mnom, ali zašto kada me laže - rekla je Tomićeva.

- Nisam ja nju izdala, a došla je sa stavom kao da sam ja njoj nešto uradila. Ovo što je rekla da sam ja nju molila da demantujemo neke stvari, ona se uplašila zbog svoje veze. Ja nisam imala Telegram do momenta kada sam ga zbog svog frizera otvorila. Poslala sam joj poruku da Jovana ima moj Instagram i da mi ne piše. Naša komunikacija nije bila svakodnevna, s vremena na vreme sam joj se ja javljala da proverim situaciju. Kada sam prestala da joj pišem, ona se javila da me pita da li se plašim? - rekla je Anita.

- A taj znak što ste se dogovarale? Slušam je sada i besna sam jer neće da prizna sve - rekla je Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još