KO JE KRIV: Zašto svakom znaku Zodijaka propadaju veze?

Veze se završavaju iz niza različitih razloga, a mi često razmišljamo o njima i pitamo se zašto se naša srca neprestano slamaju. Jesam li ja kriv? Jesu li krive druge osobe?

Teško je znati o čemu se zapravo radi, ali vaš horoskopski znak možda može da vam pomogne da otkrijete zašto je vaše srce slomljeno iznova i iznova.

Ovan

Znak sa velikom dobrotom u srcu, ali ova vrlina nije uvek poznata drugima. Ponekad ste fokusirani samo na sebe i nezainteresovani za dugoročnu predanost i deljenje bilo čega u svom životu. To može biti pravi problem kada tražite potencijalnog ozbiljnog partnera.

Bik

Vi ste odan, ali i veoma tvrdoglav prijatelj. Imate problema sa otpuštanjem i često ostajete ljut zbog nekih stvari duže nego što je to potrebno. Čak i ako je vaš partner pogrešio i izvinio se, vi i dalje podgrevate ljutnju. To je dovoljno da odbije svakog potencijalnog partnera daleko od vas.

Blizanci

Vi ste slobodne duše. Teško vam je da se obavežete jednoj osobi, a čak i kada to učinite, imate tendenciju povremeno da odete i činiti stvari na svoj način. To može da bude veoma odbojno vašem partneru. Razmislite o potrebama svog partnera pre nego što promenite svoj status odnosa. Jeste li stvarno spremni za ovo?

Rak

Veoma brižni, ali u vezi imate tendenciju da budete nametljivi i često "gušite" svog partnera. To je neka vrsta strasti u kojoj se baš i ne uživa. Morate da razmišljate o prostoru koji je potreban vašem partneru i da mu ga priuštite.

Lav

Vi nikada nećete prevariti i na mnogo načina to je najbolja stvar koju može da postoji u vezi, ali takođe imate tendenciju da budete egoistični i isprazni. To nikako nisu idealne osobine. Vi se u svemu žestoko trudite da pobedite. Možda ćete se osećati dobro zbog toga, ali to je stvarno iritantno svima oko vas.

Devica

Od svih znakova imate najmanje poverenja u druge. Vi ste partner koji najverovatnije njuška po fiokama sa donjim vešom i proverava istoriju pregledanja vašeg partnera. Svaka doza sumnje i ljubomore u vezi apsolutno će ubiti odnos. Morate verovati svom partneru, čak i ako je nepoverenje u vašoj prirodi. Imate više od jedne prirode. Ne povodite se za vašim osnovnim instinktima.

Vaga

Puni ste nade i vere. Imate tendenciju da odabrate partnere koji zapravo i nisu pravo rešenje za vas i pokušavate da ih promenite u osobe kakve su vam potrebne. To je katastrofa koja samo čeka da se dogodi. Morate da naučite da odabrate kada je u pitanju vaš ljubavni život.

Škorpija

Veoma ste strastveni, ali ta strast ponekad dovodi do ljubomore i apsurdnog ponašanja. Ne možete da kontrolišete one koje volite. Ne možete da budete posesivni prema njima. Odbacite te navike. Imate više od jedne prirode, pa se držite dobrih aspekata, a odbacite one loše.

Strelac

Vi jednog dana želite da idete na planinarenje, a sledećeg na ronjenje. To može biti zabavno vašem partneru, ali i pomalo naporno. Zbog vaših visokih očekivanja možete da upadnete u nevolje. Ako ste otvorena osoba i vaš partner je introvertan, neka ostane kod kuće s vremena na vreme. To nije uvreda vašem životnom stilu. Zapamtite da ne može svako da bude avanturista kao vi.

Jarac

Vi se najteže otvarate i potrebno je dosta vremena da počnete da verujete svojim partnerima. Ponašate se kao da vaš partner mora da napravi neke čarobne stvari kojima će zaslužiti vaše poverenje. Poverenje se ne zarađuje. Nepoverenje se zarađuje. Nemojte da pretpostavljate najgore samo zato što ne možete da budete zajedno 24/7. Ljubomora će uništiti svaku vezu vrlo brzo.

Vodolija

Veoma ste pametni. Vi ste tip osobe koja uvek ima neku dosetku na vrhu jezika. Često može da bude zabavno da budete sa takvom osobom brzog uma, ali morate znati meru. Vi imate tendenciju da se prepirate sa ljudima, a to može jako brzo da ohladi vašeg partnera.

Ribe

Kao i Rakovi, imate tendenciju da budete mahnito emocionalni sa vremena na vreme. Posebno ste sklone čežnji za bivšim partnerima. Vi ne želite da budete sami, ali ako još uvek patite za svojim bivšim partnerom, nemojte da počinjete da izlazite sa nekim novim. Morate da naučite da prebolite bivše ljubavi i ostaviti svoj prtljag za sobom, pre nego što se povežete s nekim novim. Ako još uvek volite bivšeg partnera, niko drugi vam neće biti dovoljno dobar.

Izvor: Atma.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još