Revija Irene Grahovac

Modna diva, za koju znalci  kažu da je majstor za kožu i krzno, je po ko zna koji put oduševila publiku i pokazala zašto uz njeno ime uvek idu takvi epiteti.

Vatromet boja: plava, zelena, crvena, bordo, pokazao je da je crnoj boji kaputa pomalo "odzvonilo" i da je došlo vreme da prihvatimo izazove i obučemo nešto drugačije i smelije.

Jednostavne  linije koje preovladavaju modelima u njenoj interpretaciji izgledaju jednostavno svetski i prosto mame da ih nosimo.

FOTOGALERIJA

Da moda nije samo šetanja pistom, već mnogo više od toga pokazala nam je i scenografija za koju je bio zadužen Boško Jakovljević. Zimska idila u beogradskom parku, u nekom nostalgičnom retro stilu 70 godina prošlog veka.

Mesta nije bilo ni za stajanje, a oduševljeni aplauzi su dovoljno govorili koliko se revija dopala beogradskom modnom svetu.

Ovaj najveći modni događaj u regionu okupio je i mnoge javne ličnosti: Gocu Tržan, Suzanu Perić, Aleksandru Perović, Ivanu Mihić, Katarinu Radivojević, Suzanu Mančić, Draganu Ćosić I mnoge druge.

Kreatorka Verica Rakočević je specijalno dizajnirala haljinu koju je Irena obukla prilikom pokl
ona publici.

Pogledajte još