POVERILA JOJ SE KAO NAJBOLJOJ DRUGARICI: Maja Marinković do detalja ispričala Aneli Ahmić kako se Marko Janjušević Janjuš ponašao kada je zatrudnela i abortirala njegovo dete (VIDEO)

Tokom dana u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Maja Marinković i Aneli Ahmić razgovorale su u pušionici, a priključila im se i Teodora Balzak.

- Slušaj ovo šta je bilo. Posle "Zadruge 4" ja sam sumnjala da sam trudna. Idemo u "Narod pita" na "Pinku", raspadam se, volela sam ga. On me proziva, proziva, ja lijem suze i pitam ga: "Kako te nije sramota?! Imaš kod kuće žensko dete i ženu". Uradila sam test, bila sam trudna, on mi je uplatio pare na račun jer ja tada nisam imala dinara. Ja idem sutra na abortus, a on kači sliku sa kolicima i jednom devojkom, neću da je spominjem sada i napiše: "Ovo je moje dete, idemo sutra da mu kupimo..." - rekla je Maja.

- Šta ja sada da radim?! Ja sam ga terala da pričamo - rekla je Aneli.

- Kada mi se to desilo, ja sam mnogo bila loše. Odem na more, da dođem sebi, vratim se s mora i Filip i ja izađemo. On je bio uz mene dok je meni bilo mnogo teško. Prvo mi je bio prijatelj deset meseci, pa smo onda bili zajedno... Ja ga gledam, on mi priča: "Ja nisam znao da je to tako", ja mu kažem: "Nemoj da mi se obraćaš, ti si mrtav čovek za mene". Svaki put mi je uništavao vezu sa Filipom, pričao mu neke stvari da me ogadi, a sve to iz sujete i ega - rekla je Marinkovićeva.

- Znači on me je opet napravio budalom i kada prođe pet ili šest dana, onda ide pomirenje - rekla je Aneli.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još