PRIVLAČILO ME JE "ZABRANJENO VOĆE": Anita Stanojlović priznala Jovani Tomić Matoroj simpatije prema Matei Car (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Anitu Stanojlović.

- Kako te nije bio strah da se nabacuješ Matei, a Matora je pored tebe bila u svakom trenutku? - pitao je voditelj.

- Vodilo me to što sam znala da ne smem, "ložilo" me to da bude skriveno. Plašila sam se da ću da je izgubim, ali zabranjeno voće je uvek najslađe - rekla je Anita.

- Kako je došlo do momenta da se uplašiš Matore da će "provaliti"? - rekao je voditelj.

- Ona je već na dan svadbe počela da sumnja. Bilo je haos na Tiktoku - rekla je Stanojlovićeva.

- One su me napale kako Matea ima devojku već sedam godina, kako mogu da pomislim da ima nešto između njih dve, nasamarile su me i to je to - rekla je Jovana i dodala:

- To bi sigurno došlo do mene napolju. Ja mislim da to još uvek nije završena priča. Jer to tepanje "oko moje", što je Anita slala Matei to nije drugarstvo, imalo je tu nečega.

- Anita je neko ko se i te kako bori, proradi joj inat kad ne može da dobije ono što hoće. Ne verujem da je nešto bilo žao mene. Ona što naumi to i uradi - rekla je Matora i dodala:

- Nemaš razloga da se boriš za mene, ovaj tvoj plan je jako zloban bio. Ja tebe poznajem jako dobro, ti ne možeš da veruješ da se ovo dogodilo, ne znaš šta da radiš, uhvatilo te je nespremnu.

- Da je ljubav našla bi način da oprostiš, tako si rekla Sanji, a kod mene je druga priča, ne razumem. Ne jedem ništa, pravim žrtvu, plačem ispada da sam opet žrtva... Ja ne znam šta da radim, da se ubijem da bi shvatila da je volim - rekla je Anita.

- Ja ništa napolju nisam radila, nikad me nisi uhvatila ni sa kim, bila sam ti verna, je l' ja tebi treba da oprostim samo zato što te volim. Ja svaki dan sanjam da me varaš sa drugom osobom - iskreno je rekla Matora.

- Ja pratim njene face, ali znam da bi me napušila, pa ne smem da priđem. Šta treba da uradim da pokažem da je volim, ja se raspadam svakog dana - rekla je Stanojlovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još