ON ME VOLI, SVI SE NA KRAJU VRATE MENI: Maja Marinković progovorila o odnosu sa Flipom Carem (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Maju Marinković.

- Da li je moguće da još uvek voliš Filipa Cara i da već dva dana samo pričaš o tome? - rekao je voditelj.

- Ja sam pitala nekoga gde je taj prekidač za prekid emocija, vidiš da je moguće da su emocije ostale. Mnoge stvari mene muče, nije sramota biti iskren, ja sebe ovde predstavim kao najgoru, ali mislim da sam bolja od 90 posto učesnika "Elite" - rekla je Maja.

- Kako možeš da ga voliš, a on se oženio? I čeka dete? - pitao je Milošević.

- Šta ja imam sa tim, ako nekoga voliš, srce ne bira. Ja nisam rekla da ću da se petljam oko njega - rekla je Marinkovićeva.

- Ona potencira priču oko Filipa Cara kako bi mogla meni da se inati, provalio sam je - rekao je Marko Janjušević Janjuš.

- Njega više boli ovo pitanje nego pitanje sa Aneli. Ja to pričam već dve godine zaredom. On kad vidi moje oči on poludi - rekla je Maja i dodala:

- Ja mislim da Filip i dalje mene voli. Verujem da on priča loše o meni, ali to mene ne sprečava da pričam o svojim emocijama. Neću pričati ništa loše, ali Filip je rekao da mu je najveća kazna što je napravio Aleksandri dete, svi se na kraju vrate Maji Marinković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još