ZNALA SI DA SAM I DALJE SA ENOM: Marko Janjušević Janjuš priznao aferu sa Aneli Ahmić (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima Marko Janjušević Janjuš sukobio se sa Aneli Ahmić, te su jedno drugome izneli niz uvreda.

- Naje*aću ti se majke, vidi na šta ličiš, ušiće ti uši kao du*e što si tu ušivali, je*em li ti i mamu, i sestru i tu što te huška - vikao je Janjuš Urošu Staniću.

- Ko ga huška, nosi se bre - rekla je Aneli Janjušu i gađala ga naočarama.

- Ma d*oljo, d*kao sam ti pi*ku, droljo, metlo, ku*vo - vikao je Janjušević.

- Žena ti je ku*va, je*em li ti mamu, ku*vin sine, d*olja ti je žena - vikala je Aneli.

- Vidi se kolika si d*olja, molila si me da te je*em. Da li si mi rekla "stavi ga, molim te", ja nisam hteo ku*vo, ali sam ti stavio prst - dodao je Janjuš.

- Stavi mi ga sada, ku*vin sine, zakuni se u Krunu, žena ti se je*e pa te tera ovde da zarađuješ pare - govorila je Ahmićeva.

- Pič*a ti je ogromna - rekao je Marko.

- Pola Srbije zna kolika je pič*a tvoje žene - rekla je Aneli.

- Stavio sam ti četiri prsta u pič*u - rekao je Janjuš.

- Mogu da se zakunem da me nisi jeb*o. Hajde sada da raskrinkamo tvoju taštu, kolika su njoj primanja - rekla je Ahmićeva.

- Sve si dokazala danas - rekao je Janjušević.

- Ti si jedno smeće koje radi u rijaliriju dok mu se žena je*e. Ja sam slobodna žena, pa šta i da smo imali seks? Lažovu - rekla je Aneli.

- Ja ne lažem ni za šta. Dobila si otkaz. Nisam rekao pred svima da sam sa ženom u braku da bih te zaštitio, sve si znala. Mi smo zajedno i u ljubavi, a sada ti si ta preljubnica, baš kao i Stanija Dobrojević. Moja žena je za tebe institucija - rekao je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još