KAJEM SE ZBOG SVEGA, NEDOSTAJE MI: Anita Stanojlović u suzama nakon što joj je Jovana Tomić Matora priznala da je i dalje voli (VIDEO)

Na rijaliti imanju u Šimanovcima, sinoć je održana emsija "Elita - Nominacije". Ovonedeljni vođa Marko Đedović, za potrčke je postavio Anitu Stanojlović i Bojanu Pavlović. Učesnici "Elite" odlučivali su koju od njih dve više ne žele da gledaju u rijalitiju. Jovana Tomić Matora prva je nominovala, a tom prilikom, progovorila je o svom trenutnom odnosu sa suprugom Anitom, koja ju je prevarila sa TikTokerkom iz Hrvatske, Mateom Car.

- Prvo sam mislila samo da pošaljem Bojanu, da olakšam sebi, ali neću ipak. Prvo, Anita, trenutno naš odnos, ne postoji. Najviše me nervira što sam idealizovala sve to. Prema meni je bila fenomenalna, život pun avantura, dogodovština, ali njoj sada imam da kažem to, da mogu da joj oprostim. Svaka emisija me muči, svašta mi se mota po glavi, prosto, mislim da ne mogu da pređem preko tih stvari, sumnjala bih u tvoj moral, u sve, jedina svetla tačka mi je sad porodica. Ne bih da ih dalje povređujem, a ipak su ti oni pružili šansu i verujem da se osećaju isto kao ja. Marko ti daje najbolje savete, ti moraš da shvatiš da si ga izabrala za kuma, da se i on oseća izdanim, možda kao i za Ša, oni mi najviše znače. Nemam problem da kažem da te i dalje volim i da pustim suzu, tu sam da ti priđem kad ti je loše, imaj malo više strpljenja, treba da imaš razumevanja, a ne da želiš pošto-poto da se taj razgovor obavi. Imam neke ružne misli prema tebi, ne želim sebi da dozvolim da na bilo koji način fizički krenem na tebe. Lakše mi je da te ne vidim i ne čujem u kući, ja ću tebe poslati u izolaciju, jer me niko nije povredio u Beloj kući koliko si ti. Lakše će mi biti bar taj jedan dan da te ne vidim u kući - rekla je Matora u suzama, pa dodala:

- Sve što smo ti i ja proživele i što si videla kod mene ili pričala mojim prijateljima, nema potrebe da pričaš ovo. Teško mi je danas bilo, ne mogu da pretvorim sebi život u pakao. Svakako ćemo razgovarati, ali mora da prođe još neko vreme da se malo slegnu strasti.

Usred Matorinog izlaganja, Anita je ustala uplakana, i prokomentarisala izlaganje svoje supruge, a potom odlučila da napusti emisiju, kako ne bi slušala mišljenje ostalih učesnika.

- Plačem, teško mi je. Nedostaje mi. Jako se kajem. Ne želim da slušam druge ljude, nisu mi ni važni - rekla je Anita.

- Molim te, moraš da ostaneš - kazala je Matora.

- Anita, nemoj da budeš kukavica - dodala je voditeljka.

- Prošle godine su te mnogi vređali, pa si sve to slušala. Ne misle ti svi loše - izjavila je Jovana.

Nakon što je Stanojlovićeva napustila emisiju, Matora je završila svoje izlaganje.

- Ja sam je molila da ostane ovde i da ne ide. Ona ovim gubi, a ide protiv same sebe. Mora da misli na svog sina, zamolila sam je da ne ide, a ona je opet uradila kako ona želi. Prema Bojani nemam nikakav animozitet, najiskrenije. Bojana se sama upetljala u naš odnos. Mene iskreno nije ljubomora pecnula, koliko me je to što je pričala sa Anitom o nekim privatnim stvarima. Bojana, ja te ne gledam kao rivalku, jer smo totalno različite osobe. Bojana često ume da priča o sebi, ali njene reči ne prate dela. Tražiš da neko bude parlamentaran, a ni sama ne umeš to da budeš. Čim dobijaš neke, ne tako lepe epitete od publike, negde sigurno grešiš. Ona je ta koja naglašava istinu u svojoj temi, a za ostale priča da su lažni. Ja ti verujem da imaš nekog napolju, prema kome imaš emocije, ali moraš da shvatiš da si ovde i da ovde sve komentarišemo. Kao što sam rekla maloćas, nominujem Anitu - zaključila je Tomićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još