ON JE ČOVEK MOG ŽIVOTA: Milena Popović iskreno o ljubavnoj vezi sa Igorom Jurićem

Milena Popović, državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine, i nevenčana supruga ubijenog političara, Olivera Ivanovića, progovorila je o brojnim temama iz svog privatnog života, kao i o ljubavnoj vezi sa Igorom Jurićem.

Govoreći o komentarima koje o sebi čita na društvenim mrežama, o tome kako se obukla i kako izgleda, Popovićeva kaže da je oni ne pogađaju, niti da se zbog njih oseća loše.

- Ljudi pričaju da sam radila ovo ili ono... Ali, jedina stvar koju sam uradila na sebi jesu usta - rekla je Milena i dodala da je sve ostalo na njenom telu prirodno.

Popovićeva je otkrila i koliko košta garderoba koju je nosila dok je davala intervju:

- Haljina je iz "Zare", kupila sam je pre nekoliko dana i koštala je 4.000 dinara. Sako je firme "Masimo Duti", volim taj njihov stil... Za sat mnogi misle da je "Roleks", ali nije, košta dosta manje, oko 300 evra.

Kada je reč o obući, Milena priznaje da na nju ne žali novca.

- Cipele su "Šanel", koštaju oko 1.000 evra. Jesu skupe, ali ja uštedim. Volim da imam lepe cipele kao i sve žene - navela je Popovićeva.

Neizbežna tema tokom razgovora bio je i njen ljubavni život, te je na pitanje ko je ljubav njenog života, Oliver Ivanović ili Igor Jurić, Milena odgovorila:

- Podjednako ih volim. Oliver je otac mog deteta, neko sa kim sam provela najlepše godine svog života, pored kojeg sam odrasla. S njim sam bila od svoje 22. godine, proveli smo više od jedne decenije zajedno. On jeste čovek mog života u tom smislu. Ali, je onda Igor došao, posle svih tragedija i svih lomova koje sam doživela, i zaista ga volim svim srcem. Danas mogu da kažem da je on čovek mog života.

Izvor: Alo.rs
Foto: milena_bogdan/Instagram

Pogledajte još