NE ZNAM KAKO JE BITI RODITELJ, ALI ZNAM KAKO JE VOLETI DECU: Iva Štrljić iskreno o privatnom životu i odnosu sa mališanima

Glumica Iva Štrljić nedavno je otvoreno govorila o roditeljstvu i odnosu prema deci.

Kako je umetnica navela, loše se oseća kada priča o tuđem roditeljstvu jer ona nije roditelj. U emotivnoj ispovesti dotakla se odnosa koji ima prema najmađima i priznala da uživa sa mališanima njenih prijateljica i rodbine.

- Ne mogu da pričam o tome, jer ja nisam roditelj, pa se osećam loše kada pričam o tuđem roditeljstvu. Ja ne znam kako je biti roditelj, a znam kako je voleti decu. Obožavam decu, mislim da je jedan par cipela obožavati decu, a nešto sasvim drugo obožavati i vaspitavati - rekla je Iva.

Iako obožava decu, Štrljićeva kaže da ne zna kako bi de snašla u ulozi roditelja jer kako i sama priznaje ne ume da bude stroga kada treba.

- Kada vaspitavate decu, onda treba malo da budete i čvrsti, ali ja to ne umem. Oni su meni slatki i neodoljivi i teško mi je da budem čvrsta. Onda se divim roditeljstvu, jer tada moraš da budeš čvrst, da nešto daš ili ne. Ja mislim da bih pristala na sve, samo zato što su mi neodoljivi - zaključila je glumica u emisiji "Grand Magazin".

Izvor: Blic.rs
Foto: ivastrljicofficial/Instagram

Pogledajte još