ONA JE RAZMAŽENA, SAMOŽIVA I ZLOBNA: Jovana Tomić Matora žestoko oplela po Aniti Stanojlović (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Gledanje snamaka".

Učesnicima "Elite" prikazan je klip u kojem se može videti Nenad Macanović Bebica dok sa Anitom Stanojlović razgovara o krahu njenog braka sa Jovanom Tomić Matorom.

- Ja mislim da treba da sačuva Matorin prsten, zato što možda još uvek ima nade, to je to - rekao je Bebica.

- Sve ovo što sam pričala sam rekla u ljutnji, zato što me je poslala u izolaciju, i te kako ostajem u kući, neću nigde da idem, osećam se malo bolje - rekla je Anita.

- Ma može da mi popuši ku*ac šta ona priča, ne zanima me kao prekida sa mnom komunikaciju, razmažena, samoživa, zlobna, toliko joj je bilo bitno da ja ispadnem ološ u tim nominacijama, ko bi normalan želeo da bude sa partnerom koji je prevario u istom prostoru, naravno da ću je poslati u izolaciju. Neki ljudi još uvek veruju u ljubav mene i Sanje, ali ne znam zašto joj je to sad toliko bitno, to radi da meni navuče krivicu - odbrusila je Matora.

- Ja imam planove sa tim prstenjem, finansijska pomoć, to će se pretočiti staro za novo, može i u humanitarne svrhe, meni to ne treba, ne treba ni njoj. Prva tetovaža koju ću da prepravim je njena tetovaža, staviću fejl preko tetovaže, meni je ovo odvratno, ceo ovaj klip, ona i te kako zna kako se ovde radi, sve ovo je osmišljeno. Imam četiri tetovaže sa devojkama, ni jednu tetovažu nisam obrisala, ali njenu hoću ili ću da je prepravim - dodala je Tomićeva.

- Ona to samo tako priča, neće ona prepraviti tetovažu, kao što je Sanji posvetila citat tako može i meni. "Sve jeftino me skupo koštalo", tako može i za mene da napiše - dodala je Anita.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još