FUDBALER HITNO PREBAČEN U BOLNICU: Dragiša Dragi Gudelj ponovo doživeo srčani zastoj na utakmici

Srpski fudbaler Dragiša Gudelj, danas je na utakmici doživeo srčani zastoj i kolabirao na terenu.

Fudbaler koji nosi dres španske "Kordobe", u 28. minutu u meču protiv "Melije", pao je na terenu i ozbiljno zabrinuo sve prisutne, jer mu se ista situacija desila u martu ove godine.

Rođeni brat srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja nedavno je ispričao kako se osećao kada je u martu doživeo srčani zastoj, a doktori su ga jedva vratili u život.

- Vidite samo crno, crno i osećate kako vam se oči sklapaju. Otac je bio uz mene, ne mogu ni da zamislim kako se osećao dok je gledao kako mu sin umire na terenu. Ceo svet stane kada vam kažu da vam je srce stalo na tri i po minuta. U tim trenucima nisam bio svestan šta se događa. Meni se činilo kao da je trajalo sekund. Želeo sam da nastavim da igram, nisam hteo da ostavim ekipu na cedilu - rekao je Gudelj.

Dragi je danas, nakon novog srčanog zastoja, hitno prebačen u najbližu bolnicu, a prema pisanju španskih medija, nije bilo toliko ozbijno kao pre nekoliko meseci.

Španski klub za koji mlađi Gudelj igra, oglasio se i otkrio da se fudbaler sada oseća dobro, i da je zadržan u bolnici zbog daljih medicinskih testova i pregleda.

Izvor: Kurir.rs
Foto: dragigudelj/Instagram

Pogledajte još