BILA SAM ČETIRI MESECA U KOMI: Milena Kačavenda progovorila o teškom porođaju koji je jedva preživela (VIDEO)

Učesnica "Elite 7" Milena Kačavenda tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima iznela je detalje o svojoj teškoj trudnoći u kojoj je zamalo izgubila život i otkrila koja poznata ličnost joj je pomogla u teškim trenucima.

- Ja sam bila u komi četiri meseca kada sam se porodila, dobila sam sepsu. Porodila sam se 2000. godine, tad uopšte nije bilo lekova u Srbiji, ja ne znam kako sam ostala živa, pola Srbije se tad diglo. Znaš ko me je tad spasio, ona to i ne zna verovatno, Ceca Ražnatović, tad je Arkan zvao preko prijatelja da mi se pomogne u bolnici. Nije bilo konca za ušivanje, ja sam dobila u sali bakteriju. DRugog sina sam rodila 2003. godine. Ne bih rodila nikad u životu ponovo, ali to je bila prekrivena trudnoća, saznala sam u 6. mesecu, pila sam anti bejbi pilule, dobijala sam redovno u dan. Moj muž je imao tešku saobraćajku, krenuo sa Pala, sleteo je u liticu, odmah su mu bila probušena oba plućna krila, dovezli su ga u klinički centar, pitanje je bilo da li će da preživi. Ja sam tada počela da povraćam od stresa i odem kod lekara i saznam da sam trudna, doktor okrene kompjuter ono dete sisa nožni palac, ja se šokirala. Ja prošla sve termine, 26 sati sam se porađala i posle tri dana dobila infekciju - rekla je Milena i dodala:

- Znaš koliko su me puta sekli na živo, 11 puta, to kad dobiješ sepsu jedva ostaneš živa. To je bilo mnogo davno, išla sam na plastičnu hirurgiju za rez, pošto sam jedva videla na oči, padala sam u nesvest, kad su otvorili stomak odmah šiknula krv, meni se digla temperatura, oni me zatvore meni se opet gnoj nakupljao, pakao sam preživela. Sa drugim malim su me stavili na hitnu operaciju, porodila sam se za 5 minuta, prirodnim putem, dok mi je prvi put bio haos.

Izvor: Pink.rs
Foto: milenaacademy/Instagram

Pogledajte još